Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Καβάλα: «Σταματήστε να μας απαγορεύετε το ψάρεμα εν μέσω lockdown» οι ερασιτέχνες ψαράδες αντιδρούν

22 Δεκεμβρίου, 2020

Καβάλα: «Σταματήστε να μας απαγορεύετε το ψάρεμα εν μέσω lockdown» οι ερασιτέχνες ψαράδες αντιδρούν

Έντονες οι αντιδράσεις των ερασιτεχνών ψαράδων – στη Καβάλα έστειλαν SMS στο 13033 με τον κωδικό 6 για ρίψη βαριδίου στη θάλασσα

Στη Καβάλα, σε μια προσπάθεια, να αναδείξουν το άδικο της απόφασης περιορισμού κίνησης για ερασιτεχνική αλιεία, περίπου 20 άτομα βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής 20 Δεκεμβρίου 2020 στην παραλία του Περιγιαλίου, αναπτύχθηκαν σε μια απόσταση 1500 μέτρων (ώστε να τηρήσουν τις προβλεπόμενες αποστάσεις) και έστειλαν το δικό τους μήνυμα κατά της απαγόρευσης της ερασιτεχνικής αλιείας.

Η πρωτοβουλία αυτή στην πόλη της Καβάλας συντονίστηκε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αντιδρώντας στην απόφαση της κυβέρνησης.

Επειδή λοιπόν το ψάρεμα απαγορεύεται ενώ άλλες δραστηριότητες στην ύπαιθρο επιτρέπονται, έστειλαν SMS στο 13033 με τον κωδικό 6 “ρίψη βαριδίου στη θάλασσα” και κατέβηκαν στη παραλία με μία αρματωσιά χωρίς δόλωμα και αγκίστρια!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία αλλά και το Λιμενικό Σώμα Καβάλας γνώριζε για την κίνηση αυτή και βρέθηκαν στο σημείο. Επίσης την προσπάθεια στήριξαν δημοσιογράφοι από τοπικά site που κάλυψαν το γεγονός.

Ελπίζουμε η κυβέρνηση να καταλάβει το αδιέξοδο που προκαλεί η αυστηρότητα προς το ψάρεμα και το κυνήγι και σύντομα να “αλλάξει πλεύση”…

Tags
Καβάλα Απαγόρευση Αλιείας Απαγόρευση Ψαρέματος Κορονοϊός Lockdown
Comodo SSL