Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Κερδίστε ένα kit 1st Mate ή ένα σύστημα VesselView Mobile από την Ζώης Ευσταθίου!

26 Μαρτίου, 2021

Κερδίστε ένα kit 1st Mate ή ένα σύστημα VesselView Mobile από την Ζώης Ευσταθίου!

Κερδίστε ένα σύστημα kit 1st Mate ή ένα σύστημα VesselView Mobile από την Ζώης Ευσταθίου!

Κάντε το σκάφος σας πιο «έξυπνο» και «ασφαλές» με τα δώρα της Ζώης Ευσταθίου

Ένας μεγάλος διαγωνισμός θα τρέξει στα πλαίσια του προγραμματισμένου Webinar «Φροντίδα Mercury για εσάς και το σκάφος σας, από τη Ζώης Ευσταθίου ΑΕ», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Μαρτίου 2021, ώρα 16:30 – 18:30, και αφορά ιδιοκτήτες εξωλέμβιων Mercury και όχι μόνο!

Α’ ΔΩΡΟ: Το πρώτο δώρο, είναι ένα Kit 1st Mate που μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε εξωλέμβια μηχανή τελευταίας τεχνολογίας.

Β’ ΔΩΡΟ: Το δεύτερο δώρο είναι ένα σύστημα VesselView Mobile, είναι συμβατό με όλα τα Mercury SmartCraft, για κινητήρες Mercury από 40 HP και άνω, κατασκευής από το 2003 και μετά.

Κερδίστε ένα από τα δύο δώρα της Ζώης Ευσταθίου με τρία απλά βήματα:

1. Kάντε Subscribe στο κανάλι μας Boat & Fishing στο YouTube! (Καλό θα είναι να πατήσετε και το καμπανάκι, για να μη χάνετε κανένα από τα video που ανεβάζουμε!)

2. Ανοίξτε τις εγγραφές – συνδρομές στο λογαριασμό σας για το διάστημα του διαγωνισμού*

3. Γράψτε ένα σχόλιο κάτω από το video της παρουσίασης στο YouTube, μετά το τέλος του live, ή αργότερα μέχρι και 31/3 9:00 το βράδυ όπου θα γίνει η κλήρωση, γράφοντας #zoisefstathiou και #1stMate ή #VesselViewMobile ή και τα δύο ώστε να ξέρουμε για ποιο δώρο ενδιαφέρεστε!

*Το link για να εμφανίζονται οι συνδρομές σας https://www.youtube.com/account_privacy​ “Διατήρηση όλων των εγγραφών μου ως ιδιωτικών” Το βάζουμε στη θέση ανενεργό να είναι κλειστό.

 

Τι είναι το σύστημα 1st Mate – Kit 1st Mate (συμβατό με σε οποιονδήποτε κινητήρα τελευταίας τεχνολογίας, ανεξαρτήτου μάρκας)

Το βραβευμένο 1st Mate της Mercury Marine τιμήθηκε ως το πιο καινοτόμο προϊόν στα βραβεία CES 2021, κερδίζοντας σε δύο κατηγορίες, το Best of Innovation Award και επιπλέον τιμήθηκε και με το βραβείο CES Innovation Award.


Το 1st Mate της είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφάλειας για τους επιβάτες και το σκάφος. Συνδέεται με τους κινητήρες του σκάφους μέσω ενός έξυπνου κόμβου. Οι πομποί φοριούνται στο χέρι με βραχιόλι ή με μπρελόκ από τον οδηγό και τους επιβάτες και επικοινωνούν με μια εφαρμογή για smartphones. Υπάρχουν μοντέλα κατάλληλα για χρήση με κινητήρες Mercury Smartcraft και μοντέλα τα οποία συνεργάζονται με όλες οι κορυφαίες μάρκες κινητήρων

– Εάν ένας επιβάτης βρεθεί εκτός σκάφους το 1st Mate στέλνει ειδοποίηση και θέση GPS στις συνδεδεμένη κινητή συσκευή.

– Εάν χαθεί το σήμα του οδηγού, το 1st Mate σβήνει τους κινητήρες του σκάφους και μπορεί να ειδοποιήσει τις επαφές έκτακτης ανάγκης στην στεριά.

– Επιπλέον το 1st Mate μπορεί να προγραμματιστεί ώστε να κλειδώσει ασύρματα τους κινητήρες και έτσι να αποτρέψει τη μη εξουσιοδοτημένη χρήση.

Το 1st Mate κάνει τα ταξίδια ασφαλέστερα και πιο ευχάριστα, με την ασφάλεια να είναι η πρώτη προτεραιότητα για τον κυβερνήτη, το πλήρωμα και το σκάφος.

Η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ δωρίζει ένα Kit 1st Mate όπου περιλαμβάνει το kit εγκατάστασης συν το ρολόι του κυβερνήτη.

Σημείωση: το δώρο δεν περιλαμβάνει τα έξοδα τοποθέτησης (σε επίσημο εγκαταστάτη της Mercury Marine) και τα extra, προαιρετικά ρολόγια του πληρώματος.

Τι είναι το σύστημα VesselView Mobile (Αφορά κινητήρες Mercury)

Με το σύστημα Vessel View Mobile μπορείς να έχεις τον απόλυτο έλεγχο της μηχανής από το κινητό σου.

Τώρα μπορείτε να έχετε την δύναμη των SmartCraft στην συσκευή του κινητού σας (ios or Android), με όλες τις ψηφιακές ενδείξεις που υποστηρίζει η τεχνολογία SmartCraft του κινητήρα σας και με πρόσθετες λειτουργίες όπως υπενθύμιση εργασιών συντήρησης, χαρτογράφηση, περίληψη επιδόσεων και σύστημα διαγνωστικού ελέγχου σφαλμάτων και πληροφοριών.


– Μέσα από ένα VESSEL VIEW MOBILE μπορείτε να δείτε: κατανάλωση καυσίμου, θερμοκρασία νερού, πιέσεις νερού & λαδιού, τάση μπαταρίας και δυνατότητα φόρτισης, στροφές κινητήρα, ώρες κινητήρα Βελτιώστε τη διαχείριση των καυσίμων σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή VesselView Mobile για καλύτερη ακρίβεια της στάθμης καυσίμου. Απλά προσθέστε τα λίτρα σε κάθε γέμισμα και το υπόλοιπο καύσιμο παρέχεται με βάση τα ποσοστά χρήσης. Η εφαρμογή υπολογίζει επίσης την απόσταση και το χρόνο που απομένει να αδειάσει και οτιδήποτε άλλο υποστηρίζεται από το σύστημα ελέγχου SmartCraft του κινητήρα σας.

– Μπορείτε να βλέπετε διαρκώς την ταχύτητα του σκάφους στο κινητό, με καταγραφή της ακραίας τιμής.

– Δείτε διάφορες παραμέτρους, όπως ώρες της μηχανής, θερμοκρασία νερού, τάση μπαταρίας, κατανάλωση καυσίμων, rpm, κλπ παραμέτρους που είναι διαθέσιμες και συγκεκριμένες για κάθε οικογένεια κινητήρων.

– Έχετε πλήρη διαγνωστικό έλεγχο σφαλμάτων και πληροφοριών του κινητήρα σας, με την δυνατότητα να καταλαβαίνετε την σοβαρότητα και το μέγεθος του σφάλματος

– Έχει πληροφορίες χαρτογράφησης όπως συντεταγμένες τοποθεσίας σκάφους ή σώματος, καταγραφή δεδομένων GPS την δεδομένη στιγμή, πληροφορίες χάρτη θάλασσας- στεριάς.

– Δίνει δυνατότητα εντοπισμού πλησιέστερου αντιπροσώπου και τον κύριο επιλογέα αντιπροσώπων, όπως και τουριστικές πληροφορίες που εμφανίζονται σε χάρτη, όπως, μαρίνες, σταθμοί ανεφοδιασμού, καταστήματα ειδών αλιείας, ρεστοράν, μπαρ.

– Έχει λίστα ελέγχου και υπενθύμισης καθημερινών διεργασιών προετοιμασίας που σχετίζεται με τον τρόπο «ζωής» του σκάφους σας,

– Υπενθυμίσεις συντήρησης και ημερολόγιο πληροφοριών ιστορικού συντήρησης,

– Δυνατότητα σύνδεσης Οποιοδήποτε κινητήρα εξωλέμβιου Mercury 2003 και νεότερο, 40 HP και άνω (συμπεριλαμβανομένου και της νέας 30 HP Bigfoot CT), συμβατός με SmartCraft.

– Σύντομα θα μπορεί ο τεχνικός σας να συνδεθεί και να παρακολουθήσει τον κινητήρα σας μέσω του κινητού σας ενώ βρίσκεστε εν πλω!

– Και για sterndrive MerCruiser που είναι συμβατές με SmartCraft Technology

Σημείωση: το δώρο δεν περιλαμβάνει τα έξοδα τοποθέτησης (σε επίσημο εγκαταστάτη της Mercury Marine).

Tags
Ζώης Ευσταθίου ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. VesselView Mobile 1st Mate
Comodo SSL