Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

ΚΕΡΚΥΡΑ: Φωτιά σε 4 σκάφη στη μαρίvα

7 Σεπτεμβρίου, 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ: Φωτιά σε 4 σκάφη στη μαρίvα

Φωτιά εκδηλώθηκε σε ελλιμενισμένο σκάφος στη μαρίνα Γουβιώv.

Επιτόπου έσπευσε ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής με 5 οχήματα και 19 άνδρες.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΛΙΜΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας για εκδήλωση πυρκαγιάς σε ελλιμενισμένο σκάφος εντός της μαρίνας «ΓΟΥΒΙΩΝ» ν. Κέρκυρας.Στην περιοχή έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής καθώς και ένα πλωτό περιπολικό σκάφος Λ.Σ.ΕΛ.ᾹΚΤ., ενώ επιχείρησαν τέσσερα υδροφόρα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και δεκαεννέα (19) πυροσβέστες. Επίσης, στο σημείο υπήρχαν και δυο ρυμουλκά.

Ειδικότερα η φωτιά παρουσιάστηκε σε ένα σκάφος, όπου πραγματοποιήθηκαν προσπάθειες απομάκρυνσης των πλησιέστερων σε αυτό προσδεδεμένων σκαφών, ενώ στη συνέχεια επεκτάθηκε σε έτερα τρία (03) σκάφη.

Από το περιστατικό, προκλήθηκε η βύθιση του συνόλου των ανωτέρω σκαφών, ενώ δεν διαπιστώθηκε η ύπαρξη επιβαινόντων στα εν λόγω σκάφη.  Παράλληλα, το προσωπικό της μαρίνας «ΓΟΥΒΙΩΝ» προέβη στην ενεργοποίηση του σχεδίου έκτακτης ανάγκης τοποθετώντας πλωτό φράγμα περιμετρικά των εν λόγω σκαφών, ενώ έθεσαν σε ετοιμότητα απορρυπαντικά μέσα και εξοπλισμό.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ απαγορεύτηκε ο απόπλους των ανωτέρων σκαφών, μέχρι την αποκατάσταση των ζημιών και προσκομίσεως βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον αναγνωρισμένο οργανισμό.   

Πηγή: https://www.kerkyrasimera.gr

Ακολουθήστε το boatfishing.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις θαλασσινές ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Tags
Κέρκυρα Φωτιά σε σκάφος Μαρίνα Γουβιών [jetpack-related-posts]
Comodo SSL