Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Με το κλεμμένο σκάφος από την Παντάνασσα θα διέφευγαν οι απαγωγείς Λεμπιδάκη

Με το κλεμμένο σκάφος από την Παντάνασσα θα διέφευγαν οι απαγωγείς Λεμπιδάκη

Δια θαλάσσης διαφυγή, με ή χωρίς το Μιχάλη Λεμπιδάκη, φαίνεται να σχεδίαζαν οι απαγωγείς του.

Της Ελένης Βασιλάκη

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του e-storieskritis.blogspot.gr, ένα από τα δύο άτομα που εμπλέκονται στην κλοπή του σκάφους από το λιμανάκι της Παντάνασσας, στις 18 Σεπτεμβρίου, είναι μεταξύ των ατόμων που εμπλέκονται και στην υπόθεση της απαγωγής Λεμπιδάκη.

Κάθε άλλο λοιπόν παρά τυχαία ήταν η κλοπή του Dolphin 6.20m με μηχανή Mercury 150hp, ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μανουρά, καθώς είναι ένα σκάφος που μπορεί να αναπτύξει μεγάλες ταχύτητες και να οδηγήσει, για παράδειγμα τους επιβαίνοντες σε αυτό μέσα σε δύο ώρες στη Λιβύη.

Η αστυνομία από την πρώτη στιγμή ερευνούσε την υπόθεση της κλοπής του εξάμετρου σκάφους με μεγάλη προσοχή κι έχοντας ήδη υπό παρακολούθηση υπόπτους για την απαγωγή Λεμπιδάκη διαπίστωσε ταύτιση ενός ατόμου και στις δύο υποθέσεις.

Έτσι εύλογα προκύπτει το συμπέρασμα πως η κλοπή του σκάφους έγινε ώστε να μπορέσουν να το χρησιμοποιήσουν κι εκείνο, εφόσον παρίστατο ανάγκη, κι έπρεπε είτε οι απαγωγείς να ξεγλιστρήσουν από τα χέρια της αστυνομίας, αν κάτι δεν πήγαινε καλά, είτε ακόμα και να μεταφέρουν με αυτό τον απαχθέντα εκτός Κρήτης, κάπου όπου ο εντοπισμός του θα ήταν ακόμα δυσκολότερος.

Να θυμίσουμε πως το εν λόγω σκάφος είχε εντοπιστεί λίγα 24ωρα μετά την κλοπή του πίσω από την αποθήκη ηλικιωμένου ζευγαριού στους Αθανάτους, μετά από οργανωμένη επιχείρηση των Ειδικών Αποστολών του Λιμενικού, της οποίας φωτογραφίες είδαν το φως της δημοσιότητας.

Το ζευγάρι των ηλικιωμένων, 74 και 69 ετών αντίστοιχα, συνελήφθη όμως αθωώθηκε στο Αυτόφωρο καθώς αποδείχθηκε πως δε γνώριζε τίποτα περί του σκάφους. Έτσι είχε μείνει ορφανή, τουλάχιστον στα δικά μας μάτια η κλοπή, καθώς η αστυνομία ήξερε πολύ καλά και το δράστη της και το λόγο για τον οποίο το είχε αφαιρέσει από το λιμανάκι της Παντάνασσας .

Πηγή: http://e-storieskritis.blogspot.gr/2017/10/blog-post_5.html?m=1

Tags
Κρήτη Κλοπή Κλοπή Φουσκωτού Παντάνασσα Μιχάλης Λεμπιδάκης
Comodo SSL