Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Κλοπή δύο εξωλέμβιων από πάρκινγκ σκαφών στη Φθιώτιδα

Αύγουστος 6, 2018

Κλοπή δύο εξωλέμβιων από πάρκινγκ σκαφών στη Φθιώτιδα

Οι κλοπές σε σκάφη και εξωλέμβιες συνεχίζονται. Αυτή την φορά οι κλέφτες «χτύπησαν» πάρκινγκ στη Τραγάνα Φθιώτιδας καταφέρνοντας να πάρουν δύο εξωλέμβιες παρότι ο ιδιοκτήτης αντιλήφτηκε άμεσα την κλοπή.

Οι κλέφτες έδρασαν Πέμπτη βράδυ, στις 2:00 τα ξημερώματα. Έκοψαν τα σύρματα σε ένα τυφλό σημείο κοντά στην Εθνική οδό. Από εκεί πέρασαν και αφαίρεσαν από σκάφος δύο εξωλέμβιους κινητήρες έναν Yamaha 30 ίππων και έναν βοηθητικό κινητήρα Mercury 4 ίππων.

Ο ιδιοκτήτης αντιλήφθηκε ότι κάτι συνέβαινε ακούγοντας τα σκυλιά να γαυγίζουν. Με το φακό του άρχισε να ψάχνει στο πάρκινγκ και στη γύρω περιοχή. Οι δράστες βγήκαν από το χώρο πάρκινγκ και λίγα λεπτά αργότερα θα αντιληφθεί ότι σε διπλανό χωράφι υπήρχαν δύο ξαπλωμένα άτομα. Με τον φακό και φωνές οι δράστες θα σηκωθούν και θα φύγουν, ο ένας μάλιστα κρατούσε όπλο.

Θεωρώντας ότι πρόλαβε την κλοπή, χρειάστηκε να ξημερώσει και να δει έναν τρίτο κινητήρα ξεσκέπαστο στο χώρο (τον οποίο προφανώς δεν πρόλαβαν να κλέψουν), όπου του τράβηξε τη προσοχή και είδε το σημείο που άνοιξαν, μπήκαν και αφαίρεσαν «άτσαλα» τους δύο κινητήρες κόβοντας ντίζες.

Μία μέρα πριν στη περιοχή κυκλοφορούσε ένα βαν με αλλοδαπούς οι οποίοι πέρασαν από κάποιες επιχειρήσεις τάχα ψάχνοντας κάποια ανταλλακτικά.

Παρακαλείται όποιος είδε κάτι να επικοινωνήσει ΑΜΕΣΑ με το Αστυνομικό Τμήμα Αταλάντης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ

Published in NEA

Tags
Κλοπή Κλοπή Εξωλέμβιας Τραγάνα Φθιώτιδας Φθιώτιδα
Comodo SSL