Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Κλοπή σκάφους NIKITA Pirate 5.20 με Yamaha F 115 Hp και F 8 Hp

Μάιος 24, 2018

Κλοπή σκάφους NIKITA Pirate 5.20 με Yamaha F 115 Hp και F 8 Hp

Άλλη μία κλοπή σκάφους πραγματοποιήθηκε αυτή την άνοιξη και συγκεκριμένα στο κέντρο της Αθήνας στο Γαλάτσι. Το σκάφος, ένα πολυεστερικό ταχύπλοο της εταιρίας Nikita, το Pirate 5.20 με κινητήρα Yamaha F115 Hp και βοηθητική Yamaha 8 ίππων εκλάπη μεταξύ 22:00 με 4:00 το πρωί, στις 23 Απριλίου. Το σκάφος βρισκόταν στο τρέιλερ, στη λεωφόρο Βεΐκου, και εκλάπη από εκεί σε λιγότερο από 10 ώρες από την στιγμή που έφτασε στο σημείο!

Το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας, ο ιδιοκτήτης το μετέφερε στο συγκεκριμένο σημείο από πάρκινγκ της Αναβύσσου (όπου και φυλασσόταν όλο το χειμώνα) με σκοπό τα ξημερώματα να μεταφερθεί με καράβι σε νησί για τις καλοκαιρινές διακοπές. Γύρω στις 5 – 6 το απόγευμα το σκάφος έφτασε στη λεωφόρο Βεΐκου και γύρω στις 10 το βράδυ ήταν η τελευταία φορά που ο ιδιοκτήτης είδε το σκάφος, με σκοπό να κλειδώσει τους τροχούς με αλυσίδα. Το πρωί όμως στις 4:00 που πήγε να πάρει το σκάφος, είχε εξαφανιστεί χωρίς κάποιος να έχει αντιληφθεί το παραμικρό.

Αν κάποιος είδε κάτι στη περιοχή ή έχει κάποιες πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν να επικοινωνήσει άμεσα με τις τοπικές αρχές ή το τηλέφωνο 6973337884. Δίδεται αμοιβή σε όποιον βοηθήσει στην ανεύρεση του.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ

Tags
Κλοπή Κλοπή σκάφους Κλοπές Σκαφών Γαλάτσι
Comodo SSL