Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Kοπή πίτας 2020 Ομίλου Φουσκωτών Σκαφων Αλεξανδρούπολης

13 Μαρτίου, 2020

Kοπή πίτας 2020 Ομίλου Φουσκωτών Σκαφων Αλεξανδρούπολης

Κάθε φορά που τελειώνουν οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το µυαλό όλων πηγαίνει σε αυτό που ακολουθεί.

Συγκεκριµένα, η αναφορά γίνεται για κάποιες οµάδες ανθρώπων που βιωµατικά είναι µαζί πολλά χρόνια, είτε στη θάλασσα, είτε οπουδήποτε αλλού, και αφορά στην κοπή της πίτας, µια βραδιά γιορτής, κεφιού και αναθέρµανσης τα σκέψεων για την καλοκαιρινή περίοδο, έστω και αν είναι ακόµη χειµώνας!

Επειδή εξαιρέσεις σε τέτοια πράγµατα δεν γίνονται, έτσι και φέτος, το πρώτο Σάββατο του Φεβρουαρίου, η γνωστή ταβέρνα που φιλοξένησε και τα περασµένα χρόνια την εκδήλωση του Ο.Φ.Σ.Α, δέχθηκε στο ζεστό χώρο της τα µέλη του Οµίλου, για µια βραδιά που έβαλε ένα ακόµη κοµµάτι στο παζλ του µικρού οµίλου φουσκωτών σκαφών, στην ακριτική Αλεξανδρούπολη. Σ’ αυτό το παζλ, τα χρώµατα έχουν όλες τις αποχρώσεις από γαλάζιο µέχρι τιρκουάζ (…και βάλε), µιας και πρόκειται για το αγαπηµένο θαλασσινό στοιχείο.

Τι χρειάζεται για να περάσει κανείς καλά; Κέφι, τραγούδι, χορός και θαλασσινές κουβέντες, ενώ φέτος υπήρχε και µια διαφορετική νότα, που έφερε τους συµµετέχοντες στην εκδήλωση πιο κοντά στην Ανατολή (οι σχετικές φωτογραφίες προσπαθούν να µεταφέρουν, όσο µπορούν, του λόγου το αληθές…).

Τι άλλο να ζητήσει κανείς, εκτός από το να υπάρχει υγεία και … αρκετή βενζίνη για τα φουσκωτά; Καλή αντάµωση σε όλα τα µέλη του Οµίλου, το καλοκαίρι, στη µεγάλη γιορτή της Πανελλήνιας Συνάντησης στο πανέµορφο νησί της Σίφνου!

Tags
Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών Αλεξανδρούπολης ΟΦΣΑ Κοπή Πίτας [jetpack-related-posts]
Comodo SSL