Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Άρτεμις Κολούμπα

Κοπή πίτας RIBFANS forum 2013

Αύγουστος 27, 2015

Κοπή πίτας RIBFANS forum 2013

Κοπή πίτας RIBFANS forum 2013

Φέτος για άλλη µια φορά το RIBFANS forum διοργάνωσε µε πολύ µεγάλη επιτυχία την κοπή της πίτας του στην καφετέρια DIA NOCHE στη µαρίνα Αλίµου. Σε αυτή την εκδήλωση οι συµµετέχοντες «έσπασαν» κάθε προσδοκώµενο αριθµό προσέλευσης αγγίζοντας τα 200 άτοµα. Μέλη του φόρουµ µε τις οικογένειές τους, φίλοι, επαγγελµατίες και µη. Δηµοσιογράφοι, κατασκευαστές, έµποροι, όλοι µε το χαµόγελο ζωγραφισµένο στα πρόσωπά τους, τίµησαν µε την παρουσία τους.

nea5l

Η παρέα µεγάλη και οι πίτες ήταν τρείς, προσφορά δύο πολύ αγαπηµένων µας µελών του φόρουµ. Τρία ήταν και τα φλουριά, καθένα από τα οποία επιφύλασσε πλούσια δώρα στους τυχερούς. Στο σηµείο αυτό, ιδιαίτερη µνεία οφείλουµε να παραθέσουµε στους χορηγούς των δώρων αυτών και τους ευχαριστούµε πολύ.

Το πρώτο φλουρί κέρδιζε ένα φουσκωτό σωσίβιο της εταιρίας LALIZAS καθώς και µια τσάντα µεταφοράς BIC sport. Προσφορά της εταιρείας LOUKIANOS BOATS. Το δεύτερο επίσης ένα φουσκωτό σωσίβιο της εταιρίας LALIZAS µαζί µε ένα κάλυµµα µηχανής της εταιρείας SKAFOTEHNIKI. Και το τρίτο µια τσάντα µεταφοράς BICsport προσφορά της εταιρείας LOUKIANOS BOATS. Μαζί µε ένα φωτοβολταϊκό πάνελ 20W του καταστήµατος DAKOUTROS MARINE.

Ο κόσµος είχε φτιάξει τα δικά του «πηγαδάκια», πράγµα που δεν τους εµπόδισε να σηκώνονται και να κυκλοφορούν τριγύρω για να µιλήσουν µε όλους.

Την κοπή των τριών πιτών ακολούθησε η κλήρωση των δώρων, τα οποία ήταν όλα προσφορές των ίδιων των µελών του φόρουµ. Καθώς και κάποια από εταιρείες του χώρου (dakoutros marine), ασφαλιστική εταιρεία (in deals), ξενοδοχείο (vaya hotel στη Λευκάδα) και άλλα πολλά πλούσια δώρα. ∆ώρα που άφηναν ικανοποιηµένους όχι µόνο τους «καπετάνιους» αλλά και τις «καπετάνισσες» της παρέας. Προσφέροντας κοσµήµατα και άλλα συναφή.

Στην κλήρωση έλαβαν µέρος εγγεγραµµένα µέλη του φόρουµ όπως επίσης προσµετρήθηκαν και µέλη που δεν ήταν παρόντα που όµως είχαν συµβάλλει µε τον τρόπο τους. Τα δώρα ήταν ένα και ένα, το καθένα ξεχωριστό, χρήσιµο, συµβολικό. Έτσι έφυγαν όλοι ευχαριστηµένοι µε µια σακούλα ή µε ένα φάκελο στο χέρι.

Σίγουρα ήταν µια πολύ πετυχηµένη εκδήλωση. Με πολύ αλµύρα όπως ήταν φυσικό, κοντά στο στοιχείο µας, τη θάλασσα, µε πολλά χαµόγελα. Ένα υπέροχο διάλειµµα µακριά από τις σκοτούρες της καθηµερινότητας, ότι ακριβώς χρειαζόµασταν όλοι.

Tags
RIBFANS
Comodo SSL