Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Κρήτη: Καταδίωξη σκάφους με δύο αλιείς νότια του Ρεθύμνου

21 Απριλίου, 2021

Κρήτη: Καταδίωξη σκάφους με δύο αλιείς νότια του Ρεθύμνου

Καταδίωξη στη θάλασσα σε δύο νομούς έγινε το βράδυ της Τρίτης από περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος σε σκάφος που επέβαιναν δύο αλιείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ναυαγοσωστικό σκάφος της Αγίας Γαλήνης εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Παύλου ένα σκάφος πέντε μέτρων  αγκυροβολημένο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα.

Όταν οι λιμενικοί τού έκαναν σήμα, τότε οι επιβαίνοντες σε αυτό ανέπτυξαν ταχύτητα και ξεκίνησε η καταδίωξη που κράτησε περίπου μία ώρα.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι ήταν ένα ερασιτεχνικό σκάφος που είχε βγει για παραγάδι. Στη θέα των λιμενικών έσβησαν τα φώτα ναυσιπλοΐας και με μεγάλη ταχύτητα κινήθηκαν προς τον νομό Ηρακλείου.

Στη διάρκεια της καταδίωξης οι λιμενικοί της Αγίας Γαλήνης αναγνώρισαν το ένα εκ των δύο ατόμων που επέβαιναν σε αυτό. Πρόκειται για κάτοικο της Μεσσαράς, για τον οποίο γίνονται αναζητήσεις στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Τελικώς το σκάφος από τον Άγιο Παύλο εγκαταλείφθηκε στην περιοχή των Ματάλων.

Η δικογραφία που σχηματίζεται από την αρμόδια λιμενική Αρχή είναι για απείθεια και για παραβίαση των μέτρων πρόληψης κατά του κοροναϊού.

Πηγή: creta24.gr

Tags
Καταδίωξη Αλιευτικοί Έλεγχοι Καταδίωξη Σκάφους Ρέθυμνο
Comodo SSL