Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η 1η έκθεση για το σκάφος, το ψάρεμα και το θαλάσσιο τουρισμό στη Βόρεια Ελλάδα

17 Νοεμβρίου, 2022

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η 1η έκθεση για το σκάφος, το ψάρεμα και το θαλάσσιο τουρισμό στη Βόρεια Ελλάδα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η έκθεση Thessaloniki Boat & Fishing Show 2022, όπου και αποτέλεσε επίκεντρο του κόσμου της θάλασσας, για το διάστημα 4-6 Νοεμβρίου, στο Κτίριο 13, του Διεθνούς Εκθεσιακού και Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Συμμετείχαν 120 εκθέτες όπου υποδέχθηκαν περισσότερους από 20.000 (πραγματικούς) επισκέπτες, από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και τις γύρω βαλκανικές χώρες.

Πλήθος επισκεπτών στη 1η έκθεση για το σκάφος, το ψάρεμα, και το θαλάσσιο τουρισμό στη Βόρεια Ελλάδα

Με άξονα το Σκάφος, την Αλιεία και τον Θαλάσσιο Τουρισμό, η 1η Thessaloniki Boat & Fishing Show – Sea & Tourism Expo, έθεσε με τον πλέον σταθερό τρόπο, τις βάσεις για τη δημιουργία μιας μεγάλης Θαλασσινής έκθεσης σε Βαλκανικό επίπεδο.

Παράλληλα, η διοργάνωση δημιούργησε αρκετά οφέλη για την πόλη, για τις επιχειρήσεις της και βεβαίως για την τοπική οικονομία, από τη φιλοξενία δεκάδων εκθετών και πολλών εκατοντάδων επισκεπτών.

Η ΕΡΤ3 παρουσιάζει την έκθεση Thessaloniki Boat & Fishing Show 2022 και τους εκθέτες με συνεντεύξεις και παρουσιάσεις.

Η Thessaloniki Boat & Fishing Show – Sea & Tourism Expo, συγκέντρωσε 120 εκθέτες από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο και υποδέχθηκε 823 εμπορικούς επισκέπτες με πρωτοφανή όγκο συμφωνιών και εμπορικών πράξεων αποτυπώνοντας τη δυναμική του κλάδου, τονώνοντας σε σημαντικό βαθμό τις πωλήσεις και τις εμπορικές συναλλαγές των επιχειρήσεων που συμμετείχαν τόσο σαν εκθέτες όσο και σαν επισκέπτες.

Μεγάλο το ενδιαφέρον των επισκεπτών, για μικρά και μεγάλα σκάφη, μάλιστα όπως αναφέρουν οι εκθέτες έκλεισαν αρκετές επαγγελματικές συμφωνίες

Επιπλέον, οι λάτρεις του σκάφους και των λοιπών θαλάσσιων δραστηριοτήτων, είχαν τη δυνατότητα να επισκεφτούν, πολλοί από αυτούς για πρώτη φορά, μία πλήρη θαλασσινή έκθεση.

Αξίζει να αναφερθεί πως πάνω από το 90% των εκθετών δηλώνουν πολύ ευχαριστημένοι από την συμμετοχή τους και έχουν ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την επόμενη διοργάνωση.

Από την Παρασκευή το απόγευμα, λάτρεις και επαγγελματίες επισκέφτηκαν την έκθεση, ενημερώθηκαν για τα νέα σκάφη της αγοράς, εξοπλισμό για ψάρεμα και watersports.

Πλούσιο ήταν και το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων με δύο εξειδικευμένα συνέδρια για τις Προοπτικές του Θαλάσσιου Τουρισμού στη Βόρεια Ελλάδα και τις προκλήσεις και χρηματοδοτήσεις για την επαγγελματική αλιεία, όπου αποτυπώθηκαν όλες οι απόψεις των ειδικών αλλά και των τοπικών φορέων. Συμμετείχαν σημαντικοί ομιλητές, με κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κο Γεωργαντά και το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κύριο Ζέρβα και άλλους διακεκριμένους εισηγητές.

Μεγάλη και ουσιαστική η υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα, όπου και παραβρέθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης.
Ουσιαστική η υποστήριξη και της εταιρίας ka-business.gr και συγκεκριμένα της δημοσιογράφου Ραλιώ Λεπίδου όπου και πραγματοποίησε στην έκθεση το 1ο Συνεδρίο Θαλάσσιου Τουρισμού & Επαγγελματικής Αλιείας όπου συμμετείχαν περισσότερα από 600 άτομα, φίλοι της θάλασσας και της επαγγελματικής αλιείας με Κεντρικό Ομιλητή τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Γεώργιο Γεωργαντά ο οποίος έδωσε το αποτύπωμα της επαγγελματικής αλιείας στην χώρας μας.

Επόμενο μεγάλο ραντεβού για τους επαγγελματίες και τους λάτρεις της θάλασσας, στις 9-12 Μαρτίου 2023 στο MEC Παιανίας στη μεγαλύτερη γιορτή της Θάλασσας, την 8η Boat & Fishing Show – Sea & Tourism Expo.

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.boatfishingshow.gr/

Πλήθος κόσμου και την Κυριακή παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες
Μεγάλη συμμετοχή στα σεμινάρια της Thessaloniki Boat & Fishing Show
Μεγάλη γκάμα σκαφών, φουσκωτά και πολυεστερικά, μικρά και μεγάλα σκάφη
Tags
Έκθεση Θαλάσσιος Τουρισμός Έκθεση Ψάρεμα Έκθεση Αλιείας Έκθεση Σκάφος Ψάρεμα Θεσσαλονίκη Boat & Fishing Show Έκθεση Σκάφος Ψάρεμα Έκθεση σκαφών Έκθεση
Comodo SSL