Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

«Κυκλάδες 2016» - Cyclades Regatta του Ν.Ο.Τ.Κ. Τελετή Απονομής Πρώτης ιστιοδρομίας Κέα - Νάξος

6 Ιουλίου, 2016

«Κυκλάδες 2016» - Cyclades Regatta του Ν.Ο.Τ.Κ. Τελετή Απονομής Πρώτης ιστιοδρομίας Κέα - Νάξος

notk-kea-naxos-16-bΜε βόρειο άνεμο εντάσεως 4-5 μποφόρ σήκωσαν πανιά τα 51 σκάφη για το πρώτο σκέλος του αγώνα και τα 69 ναυτικά μίλια απόστασης από την Κέα στην Νάξο.
Πρώτο σκάφος που πέρασε τη γραμμή τερματισμού ήταν το «ERYTTOS II- COSMOTE» με κυβερνήτη τον Κώστα Μάνθο και το πλήρωμά του. Τα σκάφη που έφταναν στο λιμάνι της Νάξου είχαν την δυνατότητα με τη βοήθεια του υπεύθυνου της μαρίνας, κυρίου Ασημάκη Σπυριδωνόπουλου να δέσουν στο λιμάνι, σε χώρο ο οποίος παραχωρήθηκε για αποκλειστική χρήση των αγωνιζόμενων από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο του νησιού.

notk-kea-naxos-16-aponomesΤο βράδυ της Δευτέρας, 4 Ιουλίου έγινε στην προβλήτα του λιμένα Νάξου με φόντο την Πορτάρα, η απονομή της πρώτης ιστιοδρομίας Κέα – Νάξος. Ο αντιπρόεδρος του ΝΟΤΚ, κύριος Ανδρέας Αντωνόπουλος, ευχαρίστησε τους ιστιοπλόους για τη μεγάλη συμμετοχή και έδωσε το λόγο στον έφορο ανοικτής θάλασσας, κύριο Αλέξανδρο Θεοδωρίδη, ο οποίος αναφέρθηκε στην ουσιαστική συμβολή των τοπικών φορέων στην υποδοχή των σκαφών και ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιάννη Μαργαρίτη, ως αθλοθέτη, το Λιμεναρχείο Νάξου, τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Νάξου, κύριο Νικόλαο Σέργη, τον υπεύθυνο της Μαρίνας, κύριο Ασημάκη Σπυριδωνόπουλο, τον Πρόεδρο του συλλόγου Μαζικής Εστίασης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων «Φιλοξενία», κύριο Απόστολο Καρεκλά και το Δήμο Νάξου, τον οποίο εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος, κύριος Δημήτρης Λιανός.
Ακολούθησε η απονομή επάθλων στους νικητές του πρώτου σκέλους: για την κατηγορία ORCi σκάφος «ERYTTOS II- COSMOTE» με κυβερνήτη τον Κώστα Μάνθο, για την κατηγορία ORC Club σκάφος «ECHIONAS» με κυβερνήτη τον Γεώργιο Μητρόπουλο και για την κατηγορία ORC NS, σκάφος Blue Pearl με κυβερνήτη τον Ανάργυρο Αναγνώστου.
notk-kea-naxos-16-aΣτη συνέχεια ο έφορος ανοικτής θάλασσας του ΝΟΤΚ, κύριος Αλέξανδρος Θεοδωρίδης απένειμε τιμητική πλακέτα στον Αντιδήμαρχο Νάξου, κύριο Δημήτριο Λιανό, στον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, κύριο Νικόλαο Σεργή, στο Λιμεναρχείο Νάξου και στο σύλλογο Μαζικής εστίασης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων «Φιλοξενία».
Ο Αντιδήμαρχος δώρισε σε κάθε σκάφος ένα αναμνηστικό δώρο και ακολούθησε δεξίωση με τοπικά εδέσματα που παρείχε ο σύλλογος Μαζικής εστίασης και Μικρών Κυκλάδων «Φιλοξενία». Το βράδυ οι ιστιοπλόοι συγκεντρώθηκαν στο Ocean Club, το οποίο προσέφερε δωρεάν την πρώτη μπύρα.

Tags
ΝΟΤΚ [jetpack-related-posts]
Comodo SSL