Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Λαγοκέφαλος Βγαίνει από το Νερό να Δαγκώσει Παπούτσι Τουρίστριας

10 Ιουλίου, 2024

Λαγοκέφαλος Βγαίνει από το Νερό να Δαγκώσει Παπούτσι Τουρίστριας

Ένα απρόσμενο περιστατικό σημειώθηκε σε παραλία της Κάτω Ζάκρου στη Νότια Κρήτη, όταν μια τουρίστρια βρέθηκε αντιμέτωπη με έναν λαγοκέφαλο, ο οποίος βγήκε κυριολεκτικά από το νερό, στην άκρη της παραλίας και δάγκωσε το παπούτσι της.

Το νέο περιστατικό αυτό επίθεσης λαγοκέφαλου αναδεικνύει το αυξανόμενο πρόβλημα με τους λαγοκέφαλους στις ελληνικές θάλασσες.

Ο Μακης Τσαγαράκης, έγραψε σε λογαριασμό του στα social media: “Γνωστή μας κοπέλα τουρίστρια της έκανε εντύπωση γιατί κανείς δεν κολυμπούσε σε μία παραλία στην Κάτω Ζάκρο μέχρι που συνέβη αυτό. Μετά μιλώντας με ντόπιους την ενημέρωσαν για το μέγεθος του προβλήματος. Έχουνε ξεφύγει.”

Οι λαγοκέφαλοι πλησιάζουν χωρίς φόβο στην άκρη της παραλίας που βρίσκεται η τουρίστρια.
Η εικόνα μιλάει μόνη της, ο μεγάλος λαγοκέφαλος βγαίνει εκτός νερού να δαγκώσει το παπούτσι της τουρίστριας.

Οι λαγοκέφαλοι αποτελούν πλέον σοβαρή απειλή για τις ελληνικές θάλασσες. Ο λαγοκέφαλος είναι ένα τοξικό ψάρι που έχει εισβάλλει στις θάλασσες της Μεσογείου, προκαλώντας ανησυχία.

Οι αρχές και οι επιστήμονες θα πρέπει να αναζητήσουν λύσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος, το οποίο πλέον επηρεάζει αρνητικά τους επαγγελματίες ψαράδες και, όπως δείχνουν τα πρόσφατα περιστατικά, ενδεχομένως και τον τουρισμό.

Ακολουθήστε το boatfishing.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις θαλασσινές ειδήσεις για το σκάφος, το ψάρεμα και την κατάδυση από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Tags
Κρήτη Λαγοκέφαλος Επίθεση λαγοκέφαλου Κάτω Ζάκρου
Comodo SSL