Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

LALIZAS: Παροχή 15ου μισθού ως έκτακτο επίδομα ακρίβειας - Δράσεις Αλληλεγγύης 2023

16 Ιανουαρίου, 2024

LALIZAS: Παροχή 15ου μισθού ως έκτακτο επίδομα ακρίβειας - Δράσεις Αλληλεγγύης 2023

Σε έναν κόσμο που η οικονομική αβεβαιότητα φαίνεται να είναι ο νέος κανόνας, είναι σημαντικό να υπάρχουν εταιρείες που θέτουν στο επίκεντρο το ανθρώπινο δυναμικό τους και ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς.

Ένα τέτοιο παράδειγμα απετέλεσε το 2023 η εταιρεία LALIZAS.

Από το 1982 έως και σήμερα, η LALIZAS πρωτοπορεί στον χώρο της θαλάσσιας αγοράς με την κατασκευή σωστικού και ναυτιλιακού εξοπλισμού.

Με μια κίνηση ασυνήθιστη για τα ελληνικά δεδομένα, ο κ. Σταύρος Λάλιζας, Ιδρυτής και CEO της εταιρείας, επέλεξε να δείξει έμπρακτα την αλληλεγγύη του απέναντι στα μέλη της ομάδας του.

Λαμβάνοντας υπόψιν την ραγδαία αύξηση του πληθωρισμού, το συνεχώς μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον, αλλά και θέλοντας να επιβραβεύσει την αφοσίωση και την συνεισφορά τους στην εταιρεία, προέβη στην καταβολή 15ου μισθού, σε δύο ισόποσα μέρη (μισό τον Μάιο και μισό τον Σεπτέμβριο), ως έκτακτο επίδομα ακρίβειας στο σύνολο της εταιρείας.

«Οφείλουμε να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά.»

Στην ανακοίνωση που εστάλη προς ενημέρωση των εργαζομένων, ο κ. Λάλιζας, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως «Η LALIZAS δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ιστορία της και στους ανθρώπους που την έχουν στηρίξει. Οφείλουμε να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά και να αντιδρούμε κατάλληλα για να αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις με σύνεση και μεθοδικότητα.»

H LALIZAS αποτελεί μία συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρεία, η οποία μάλιστα το 2024 στοχεύει να ενισχύσει το ανθρώπινο δυναμικό της ανακοινώνοντας νέες θέσεις εργασίας.

Tags
Σταύρος Λάλιζας Lalizas
Comodo SSL