Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Thessaloniki Boat & Fishing Show 2022 | 5 ημέρες πριν την έκθεση για το Σκάφος, το Ψάρεμα και το Θαλάσσιο Τουρισμό

30 Οκτωβρίου, 2022

Thessaloniki Boat & Fishing Show 2022 | 5 ημέρες πριν την έκθεση για το Σκάφος, το Ψάρεμα και το Θαλάσσιο Τουρισμό

5 ημέρες έμειναν για τη μεγαλύτερη γιορτή της θάλασσας, την έκθεση για το σκάφος, το ψάρεμα και το θαλάσσιο τουρισμό.

4, 5 & 6 Νοεμβρίου 2022 | ΔΕΘ HELEXPO

Σε λίγες μόνο ημέρες ανοίγουν οι πύλες για τη μεγαλύτερη γιορτή της Θάλασσας, την ναυτική-θαλασσινή έκθεση Thessaloniki Boat & Fishing Show 2022 η οποία πραγματοποιείται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη.

Μία πρωτοβουλία της Pelagic Expo για να συσπειρώσει τους ανθρώπους της θάλασσας και στη Βόρεια Ελλάδα, ένα μεγάλο κοινό, επαγγελματίες και λάτρεις της θάλασσας, που πλέον θα έχουν την δική τους ναυτική έκθεση.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο HALL 13, το μεγαλύτερο κτίριο του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, στην καρδιά της πόλης, μπροστά από την εμβληματική πλατεία ΧΑΝΘ και το Λευκό Πύργο. Επιπλέον θα υπάρχουν σκάφη και στον εξωτερικό χώρο του κτιρίου, καθώς και ένα πρωτότυπο Μουσείο Ταχυπλοΐας!

📌 Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης
(ΔΕΘ HELEXPO – HALL 13)

🅿️ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΚΙΝΓΚ

🕒 Ωράριο: Παρασκευή 13:00 – 21:00, Σάββατο / Κυριακή:10:00 – 21:00

Μεγάλο ενδιαφέρον καταγράφεται από εκθέτες κατασκευαστές και εισαγωγείς σκαφών αναψυχής όπου επέλεξαν την Boat & Fishing Show για να παρουσιάσουν τα νέα τους μοντέλα, σε ένα νέο κοινό.

Για τους επαγγελματίες, η ΤHESSALONIKI BOAT & FISHING SHOW θα αποτελέσει την ευκαιρία να παρουσιάσουν σκάφη, προϊόντα και υπηρεσίες σε ένα άλλο ΝΕΟ κοινό, στοχεύοντας στη δημιουργία νέων συνεργασιών στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα καθώς και τις γειτονικές χώρες.

Πλούσια σε εκδηλώσεις, σεμινάρια και κλαδικά συνέδρια

Η Thessaloniki Boat & Fishing Show 2022 προσδοκά να παρουσιάσει σε ένα νέο κοινό, προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν αποκλειστικά τη θάλασσα, και φυσικά να επιμορφωθούν από σεμινάρια και παρουσιάσεις υψηλού επιπέδου.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης θα υπάρχουν πολυάριθμα σεμινάρια για όλες τις τεχνικές ψαρέματος, χρήση βυθομέτρων στο ψάρεμα, υποβρύχια αλιεία, ναυτοσύνη καθώς και ημερίδα σχετικά με το Θαλάσσιο Τουρισμό αλλά και την Επαγγελματική Αλιεία.

Οι λάτρεις της θάλασσας, θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν την μεγαλύτερη γιορτή της θάλασσας και στην Βόρεια Ελλάδα, όπου η γεωγραφική θέση της Θεσσαλονίκης, εξασφαλίζει εύκολη επισκεψιμότητα.

Μαζί, στον ίδιο χώρο, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν και τα περίπτερα της έκθεσης Θαλάσσιος Τουρισµός – Sea & Tourism Expo, η οποία θα αποτελέσει το σηµείο αναφοράς για τους λάτρεις της θάλασσας, τους επαγγελματίες των watersports και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο εκμίσθωσης σκαφών.

Το διαφημιστικό πρόγραμμα κορυφώνεται

Εδώ και δύο μήνες έχει ξεκινήσει και συνεχίζεται εντατικά η διαφημιστική προώθηση της έκθεσης μέσω social media.

Έχουν πραγματοποιηθεί αποστολές προσκλήσεων σε όλα τα καταστήματα του κλάδου της θάλασσας, ειδών αλιείας, αυτόνομης & ελεύθερης κατάδυσης, καταστήματα ναυτιλιακών και σκαφών αναψυχής, πάρκινγκ σκαφών και συλλόγους.

Επιπλέον έχει ξεκινήσει η δυναμική προβολή με μία ευρεία διαφημιστική καμπάνια από τους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας μας καθώς και σε στοχευμένες χώρες του εξωτερικού.

Η Boat & Fishing Show αποτελεί εδώ και 9 χρόνια τη θαλασσινή έκθεση με τη μεγαλύτερη συμμετοχή και την υψηλότερη επισκεψιμότητα!

Η τελευταία διοργάνωση στην Αθήνα έφτασε τους 35.000 επισκέπτες, και οι ενδείξεις είναι ότι η Βόρεια Ελλάδα μπορεί να το ξεπεράσει.

Για εμάς και για το χώρο της θάλασσας είναι σημαντικό να είστε μέρος αυτής της διοργάνωσης, μία μοναδική ευκαιρία για να βρεθούν μεταξύ τους άνθρωποι από όλη την Ελλάδα με την ίδια αγάπη για τη θάλασσα, το σκάφος, την αλιεία, τα watersports και την αυτόνομη κατάδυση!

ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
BOAT & FISHING SHOW 2023        MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ           9-12 Μαρτίου 2023

Tags
Έκθεση Αλιείας Έκθεση Σκάφος Ψάρεμα Θεσσαλονίκη Boat & Fishing Show Έκθεση Σκάφος Ψάρεμα Έκθεση σκαφών Έκθεση Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος Έκθεση Θαλάσσιος Τουρισμός Έκθεση Ψάρεμα Έκθεση Watersports
Comodo SSL