Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Νίκος Θαλασσινός

Παράνομη αλιεία στο Τολό, κατασχέθηκε ο υποβρύχιος εξοπλισμός (ΦΩΤΟ)

13 Δεκεμβρίου, 2023

Παράνομη αλιεία στο Τολό, κατασχέθηκε ο υποβρύχιος εξοπλισμός (ΦΩΤΟ)

Από το Λιμεναρχείο Ναυπλίου επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις και κατασχέθηκε ο αλιευτικός εξοπλισμός

Έναν ακόμη έλεγχο πραγματοποίησε πλωτό σκάφος του Λιμεναρχείου Ναυπλίου, τα ξημερώματα της Τετάρτης 13 Δεκεμβρίου, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ νήσου Ρώμβης και νήσου Δασκαλιού Αργολικού κόλπου, όπου διαπιστώθηκε η διενέργεια παράνομης υποβρύχιας αλιείας με ψαροτούφεκο.

Οι δράστες ψάρευαν με τη συνδρομή σκάφους, μετά τη δύση του ηλίου με χρήση φακού, κάτι το οποίο αποτελεί παράβαση των παραγράφων 1 (β’) και 2(ζ’) του άρθρου 3 του Π.Δ. 373/1985 (ΦΕΚ 131 Α΄/22-07-1985) όπως ισχύει.

Πιο συγκεκριμένα το δελτίο τύπου του λιμεναρχείου:

Kατά τις βραδινές ώρες της 13ης Δεκεμβρίου 2023 σε γενόμενο έλεγχο από πλωτό σκάφος του Λιμεναρχείου Ναυπλίου στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ νήσου Ρώμβης και νήσου Δασκαλιού Αργολικού κόλπου, διαπιστώθηκε η διενέργεια υποβρύχιας αλιείας (ψαροτούφεκο), με τη συνδρομή ερασιτεχνικού σκάφους, μετά τη δύση του ηλίου με χρήση φωτεινής πηγής (φακού), κατά παράβαση των παραγράφων 1 (β’) και 2(ζ’) του άρθρου 3 του Π.Δ. 373/1985 (ΦΕΚ 131 Α΄/22-07-1985) όπως ισχύει. 

Από την Λιμενική Αρχή Ναυπλίου επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις και κατασχέθηκε ο αλιευτικός εξοπλισμός.

Ακολουθήστε το boatfishing.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις θαλασσινές ειδήσεις για το σκάφος, το ψάρεμα και την κατάδυση από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Tags
Παράνομη Αλιεία Νυχτερινό Ψαροτούφεκο Λιμεναρχείο Ναυπλίου Τολό
Comodo SSL