Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Μαρίνα Φλοίσβου: Άσκηση αντιμετώπισης περιστατικού θαλάσσιας ρύπανσης

27 Μαΐου, 2024

Μαρίνα Φλοίσβου: Άσκηση αντιμετώπισης περιστατικού θαλάσσιας ρύπανσης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Μαρίνα Φλοίσβου την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024 η ετήσια άσκηση αντιμετώπισης περιστατικού θαλάσσιας ρύπανσης.

Στόχος της άσκησης ήταν η αξιολόγηση της ετοιμότητας του προσωπικού, η καταλληλόλητα του εξοπλισμού και η αποτελεσματικότητα των διαδικασιών προστασίας θαλάσσιου περιβάλλοντος, για την έγκαιρη και επιτυχή αντιμετώπιση περιστατικών θαλάσσιας ρύπανσης.

Η Μαρίνα Φλοίσβου εφαρμόζει πιστοποιημένο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, Υγείας & Ασφάλειας στην Εργασία και Περιβάλλοντος σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001:2015, ISO 45001:2018 και ISO 14001:2015.

Η άσκηση εκτελέστηκε από την ομάδα της Μαρίνας Φλοίσβου με την συνεργασία της εταιρείας Τεχνική Προστασίας Περιβάλλοντος Α.Ε. και τη χρήση αντιρρυπαντικού σκάφους ΑΚΤΕΑ.

Τη διαδικασία επέβλεψε ο Managing Director της LAMDA Marinas κος Σταύρος Κατσικάδης, η Λιμενάρχης Σαρωνικού Πλωτάρχης Λ.Σ. Σαρλή Α. και ο Διοικητής του Α’ Λιμενικού Τμήματος Φλοίσβου Πλωτάρχης Λ.Σ. Φαλτσέτας Ι. ενώ από το γραφείο της Λιμενικής Αστυνομίας του Λ/Χ Σαρωνικού παρέστη η Πλωτάρχης Λ.Σ. Σάρρα Μ. Ε. και o Πλωτάρχης Λ.Σ. Πλεύρης Β.

Tags
Μαρίνα Φλοίσβου Σταύρος Κατσικάδης Άσκηση αντιμετώπισης περιστατικού θαλάσσιας ρύπανσης
Comodo SSL