Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Μαρίνα Κω: Αύξηση 20% στις κρατήσεις ελλιμενισμού σκαφών

Μαρίνα Κω: Αύξηση 20% στις κρατήσεις ελλιμενισμού σκαφών

Σε σταθερά ανοδική πορεία βρίσκεται η μαρίνα της Κω και για το 2018, καθώς καταγράφεται ήδη αύξηση στις κρατήσεις ελλιμενισμού σκαφών της τάξης του 20%.

Σε μια εποχή που ο θαλάσσιος τουρισμός στη χώρα μας αντιμετωπίζει προβλήματα, λόγω της υπερφορολόγησης, η μαρίνα της Κω, που βραβεύθηκε και ως η δεύτερη καλύτερη Μαρίνα της Ευρώπης, από το διεθνώς αναγνωρισμένο site θαλάσσιου τουρισμού cruisingsea, επιβεβαιώνει τη δυναμική της.

Σύμφωνα με το δήμο, η αύξηση των κρατήσεων στη Μαρίνα της Κω, είναι αποτέλεσμα ενός ολοκληρωμένου σχεδίου προβολής και διεθνών συνεργασιών όπως:
-Η στοχευμένη και ισχυρή παρουσία στις μεγαλύτερες εκθέσεις θαλάσσιου τουρισμού στον κόσμο (Genoa Boat Show, Amsterdam Mets Trade και Dusseldorf Boat Show)
-Η συνεργασία με τις μεγαλύτερες διαδικτυακές πλατφόρμες κρατήσεων
-Οι στρατηγικές συνεργασίες της Μαρίνας Κω με τον όμιλο Setur, που εκμεταλλεύεται 11 Μαρίνες στην Τουρκία και τον όμιλο D-MARIN που εκμεταλλεύεται 11 μαρίνες στην Ελλάδα, Τουρκία, Κροατία και Μαυροβούνιο.

Έχει ήδη προγραμματιστεί η παρουσία της Μαρίνας Κω στην Παγκόσμια Έκθεση Θαλάσσιου τουρισμού της Παγκόσμιας Ένωσης Μαρινών από 25-27/10 που διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αλλά και η συμμετοχή της στις διεθνείς εκθέσεις του Άμστερνταμ, Βαρκελώνης, Ντουμπάι και Λονδίνου.

Σχετικά με την Μαρίνα Κω
Η Μαρίνα Κω, βρίσκεται ένα μίλι νοτιοδυτικά του ιστορικού λιμένα της Κω, με στίγμα εισόδου 36ο 53΄Β 27ο 18΄Α και διαθέτει σήμερα 250 θέσεις ελλιμενισμού με μόνιμα συστήματα αγκυροβολίου (ρεμέντζα), παροχή νερού, παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 220 & 380V (από 16 έως 250 αμπέρ), σύνδεση τηλεφώνου με ενσύρματο και ασύρματο δίκτυο και σύνδεση δορυφορικής τηλεόρασης σε κάθε θέση ελλιμενισμού.

Πληροφορίες:
Μ.Α.Ε.Ε.Τ.Λ.Κ Α.Ε. ΜΑΡΙΝΑ ΚΩ
Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, Τ.Θ. 390, ΚΩΣ 85300
ΤΗΛ. 2242044150 ΦΑΞ 2242044160
E-mail: info@kosmarina.grwww.kosmarina.gr

Πηγή: www.tornosnews.gr

Tags
Κως Μαρίνα Κω
Comodo SSL