Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Πάτρα: Εκτός μαρίνας κοντά στα 18 με 20 σκάφη - Η κακοκαιρία την αποτελείωσε

11 Ιανουαρίου, 2022

Πάτρα: Εκτός μαρίνας κοντά στα 18 με 20 σκάφη - Η κακοκαιρία την αποτελείωσε

Σύμφωνα με το Patraevents.gr στη μαρίνα της Πάτρας δεν χωρούν πλέον ούτε τα νέα, ούτε ορισμένα από τα παλιά.

Ήταν που ήταν η Μαρίνα της Πάτρας σε κακή κατάσταση, ήρθαν οι πρόσφατες καταστροφές που έγιναν στην παραλιακή ζώνη από την κακοκαιρία και την αποτελείωσαν.

Η κακοκαιρία και οι καταστροφές που έφερε αυτή δημιούργησε ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα στην Μαρίνα αφού πλέον όχι μόνο δεν υπάρχουν θέσεις για να σταθμεύσουν τα διερχόμενα σκάφη, αλλά έχουν μείνει εκτός και τα ήδη υπάρχοντα σκάφη.

Στην ουσία μαζί με τα εφτά σκάφη που περιμένουν για να βρουν μία θέση, οι καταστροφές μείωσαν την δυναμική της Μαρίνας κατά περίπου 18 με 20 σκάφη. Οπότε η Μαρίνα εκτός από το ότι δεν θα μπορεί να φιλοξενήσει διερχόμενα σκάφη, θα χάσει και θέσεις που έδιναν χρήματα στο δημοτικό ταμείο.

Η ανάγκη λοιπόν για ένα ουσιαστικό έργο υποδομής που να αναβαθμίσει τη Μαρίνα και να της δώσει μία άλλη δυναμική, είναι πιο υπαρκτή από ποτέ.

Μακάρι να το καλοκαίρι που έρχεται η κατάσταση να έχει διορθωθεί και να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις έτσι ώστε η Μαρίνα να μπορεί να είναι σε θέση να φιλοξενήσει έστω και το 1/3 των σκαφών που έρχονται από την Πάτρα.

Πηγή: patrasevents.gr

Διαβάστε όλα τα νέα, επικαιρότητα και ειδήσεις που αφορούν τη θάλασσα στο boatfishing.gr 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ:

Tags
Μαρίνα Πάτρας [jetpack-related-posts]
Comodo SSL