Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

MARINA Stores: -25% έκπτωση σε φουσκωτό σωσίβιο LALIZAS με απόσυρση παλιού σωσιβίου!

14 Μαΐου, 2021

MARINA Stores: -25% έκπτωση σε φουσκωτό σωσίβιο LALIZAS με απόσυρση παλιού σωσιβίου!

Στα MARINA Stores έχετε την ευκαιρία να αποσύρετε το παλιό σας σωσίβιο (αφρού, φουσκωτό) ή πλευστικό βοήθημα οποιουδήποτε κατασκευαστή και να αποκτήστε ένα φουσκωτό σωσίβιο LALIZAS σε εξαιρετικές τιμές που ξεκινούν από 53,40€ (με Φ.Π.Α.)!

Τα φουσκωτά σωσίβια του κορυφαίου κατασκευαστή σωστικού εξοπλισμού LALIZAS κατασκευάζονται στην Ελλάδα, προσφέροντας απόλυτη ασφάλεια και άνεση, ενώ διαθέτουν διεθνείς εγκρίσεις. Διακρίνονται για τον εργονομικό τους σχεδιασμό και την ευκολία στη χρήση τους. Η έκπτωση -25% ισχύει για σωσίβια που φέρουν πιστοποίηση ISO ή SOLAS.

Μέχρι τις 31 Μαΐου 2021 μπορείτε να επισκεφθείτε ένα από τα φυσικά καταστήματα MARINA Stores, να αποσύρετε το παλιό σας σωσίβιο ή πλευστικό βοήθημα (ανεξαρτήτως μάρκας) και να επωφεληθείτε με έκπτωση -25% στο νέο σας φουσκωτό σωσίβιο LALIZAS. Μέσα από μια ευρεία γκάμα σωσιβίων, με αυτόματο ή χειροκίνητο μηχανισμό, από 120Ν έως 330Ν, μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες σας.

Ο αριθμός των νέων φουσκωτών σωσιβίων που μπορείτε να αποκτήσετε με έκπτωση -25% ισούται με τον αριθμό των παλιών σωσιβίων που θα αποσύρετε σε ένα κατάστημα MARINA Stores.

Η ασφάλεια στη θάλασσα αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα, για αυτό και τα MARINA Stores φροντίζουν να σας προτείνουν ολοκληρωμένες λύσεις, πάντα µε την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιµής.

Μάθετε περισσότερα στο www.marinastores.gr ή τηλεφωνικά καλώντας στο 210 417 8089.

Tags
Lalizas Σωστικός εξοπλισμός Ναυτιλιακά Είδη Απόσυρση Εκπτώσεις Προσφορά Marina Stores
Comodo SSL