Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

“Η Μαρίτσα και ο Tony” παραμύθι με θέμα μία ψαρόβαρκα και ένα φουσκωτό!

13 Ιουλίου, 2017

“Η Μαρίτσα και ο Tony” παραμύθι με θέμα μία ψαρόβαρκα και ένα φουσκωτό!

Κυκλοφόρησε το καινούργιο βιβλίο της Ευρυδίκης Σιγαλού, από τις εκδόσεις ΜΕΘΕΞΙΣ σε εικονογράφηση Βελλισάριου Μπούρδου.

Τι πιο όμορφο δώρο για τα παιδιά μας, από ένα καλογραμμένο βιβλίο -παραμύθι που μεταφέρει την αγάπη για το σκάφος, το ψάρεμα και τη θάλασσα!

Η συγγραφέας έγραψε το καινούργιο της παραμύθι εμπνευσμένη από τις ψαρόβαρκες της Καρύστου και από το νησιωτικό σύμπλεγμα των Πεταλιών, που βρίσκεται στον νότιο Ευβοϊκό κόλπο.

Η «Μαρίτσα» είναι μία ταπεινή ψαρόβαρκα και ο «Tony» ένα φουσκωτό, από μία θαλαμηγό. Τι σχέση μπορεί να έχουν αυτά τα δύο σκάφη; Μπορεί να αναπτυχθεί φιλία μεταξύ τους;

Μέσα στον απέραντο κόσμο της θάλασσας, οι ήρωες του βιβλίου, μας μαθαίνουν τα καθήκοντά τους και μας εξιστορούν τις εμπειρίες τους. Μας μαγεύουν με τις περιπέτειές τους και μας δείχνουν τους τρόπους του ψαρέματος!

Είναι ένα καλογραμμένο, διδακτικό παραμύθι, με ωραία εικονογράφηση και με γεύση Ελλάδας!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΗ ΚΑΡΥΣΤΟ

Την Παρασκευή 14 Ιουλίου, στην Κάρυστο και συγκεκριμένα στις 20:30 στο πάρκο της Άγκυρας Καρύστου, θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου. Την παρουσίαση διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Καρύστου «Ανεμοπύλες» και θα την προλογίσει η κα Μόσχα Νόβα. Η Μουσική Σχολή της Σέβης Στελιάτου θα πλαισιώσει της βραδιά με μουσική και τραγούδια. Η συγγραφέας Ευρυδίκη Σιγαλού θα διαβάσει αποσπάσματα του βιβλίου της και θα συνομιλήσει με το αναγνωστικό κοινό.

Tags
Κάρυστος Βιβλίο Παραμύθι [jetpack-related-posts]
Comodo SSL