Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Μαξιλάρια σε σχήμα ψαριών από την εταιρία ΙΟΡΔΑΝΗΣ

14 Ιανουαρίου, 2018

Μαξιλάρια σε σχήμα ψαριών από την εταιρία ΙΟΡΔΑΝΗΣ

Η εταιρία ΙΟΡΔΑΝΗΣ ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσώπευση για Ελλάδα, Κύπρο και Σερβία μιας πρωτότυπης και υψηλής ποιότητας σειράς μαξιλαριών σε φυσικά χρώμα και σχήμα ψαριών όπως η συναγρίδα, η τσιπούρα και ο τόνος σε μια μεγάλη γκάμα.

Αυτά τα μοναδικά μαξιλάρια απευθύνονται για παιδιά από 3 έως 103 ετών, για μικρούς και μεγάλους ψαράδες και είναι πολύ διαφορετικά από οτιδήποτε διατίθεται στα ράφια των καταστημάτων σήμερα. Σε όλους εμάς που το ψάρεμα είναι λατρεία, τα ψάρια μαξιλάρια αποτελούν ένα όμορφο δώρο ή διακοσμητικό για το σπίτι. Στις αψαριές μπορεί να χρησιμεύσει και σαν… υποκατάστατο για την σχετική σέλφι!

Μιλώντας με τον κ. Ιορδάνη Κουρτζίδη, μας ενημέρωσε ότι τα μαξιλάρια είναι αποκλειστικά φτιαγμένα από αντιαλλεργικά συνθετικά υλικά, κατασκευασμένα στο χέρι και έχουν κατοχυρωμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Η εξωτερική επιφάνεια καλύπτεται από ένα μαλακό ύφασμα, ενώ στο εσωτερικό υπάρχει πολυεστέρας, ειδικός για την παραγωγή μαξιλαριών. Έχουν υποβληθεί σε αυστηρούς εργαστηριακούς ελέγχους, που έχουν εκτελεστεί από την SGS στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε συμμόρφωση με το νόμο EN71, σχετικά με τα πρότυπα ασφαλείας που ισχύουν για τα παιχνίδια και με την σχετική πιστοποίηση CE.

Μεταξύ των σχεδίων θα βρείτε το λαβράκι, συναγρίδα, τόνος, ξιφίας, πέρκα, κυπρίνος, φάλαινα όρκα, καρχαρίας, μπακαλιάρος και άλλα σχέδια από 30 cm ως τα 115 cm που μπορείτε να βρείτε στο eshop της εταιρίας εδώ: https://www.iordaniseshop.gr/diakosmisi-touristika-dora/psaria-maxilaria.html

Αν λοιπόν ψάχνετε να δώσετε μία ξεχωριστή πινελιά στο σαλόνι σας, ή θέλετε τα παιδιά σας να μπουν στο «πνεύμα» από μικρά δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στην εταιρία ΙΟΡΔΑΝΗΣ, στο τηλέφωνο 2510232938 ή στο site www.iordaniseshop.gr

Πώληση χοντρική – λιανική

Tags
Ψαριά Ιορδάνης Κουρτζίδης ΙΟΡΔΑΝΗΣ Καβάλα
Comodo SSL