Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Μεγάλη απώλεια ο θάνατος του ιστιοπλόου Γιάννη Γιαπαλάκη

Μεγάλη απώλεια ο θάνατος του ιστιοπλόου Γιάννη Γιαπαλάκη

Μεγάλη απώλεια για την οικογένεια της ιστιοπλοΐας ο άδικος χαμός του αγαπητού Γιάννη Γιαπαλάκη, του ανθρώπου που για όλη του τη ζωή, με αφοσίωση και ήθος, υπηρέτησε την ιστιοπλοΐα των ολυμπιακών κλάσεων και της ανοιχτής θάλασσας σαν δάσκαλος και αθλητής. Σε ηλικία 75 ετών, παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, μέχρι την τελευταία στιγμή βρισκόταν στη θάλασσα κερδίζοντας διακρίσεις ακόμα και στον αγώνα της Ύδρας, λίγες μέρες πριν τον άδικο χαμό του.

Ο Γιάννης μεγάλωσε στη Καστέλα. Έκανε τις εγκύκλιες σπουδές του στον Πειραιά και την Αθήνα. Υπηρέτησε στο πολεμικό ναυτικό 1960-61 και από την ηλικία των 7 ετών ασχολείται με την ιστιοπλοΐα. Ξεχώρισε σαν χρυσός Μεσογειονίκης, αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς αγώνες του 1968 και του 1972 και έπειτα ασχολήθηκε στους αγώνες ανοιχτής θαλάσσης κερδίζοντας πρωταθλήματα και την εκτίμηση δεκάδων συναγωνιστών του.

Οι άνθρωποι της ιστιοπλοΐας τον κατέτασσαν ανάμεσα στα καλύτερα τιμόνια. Όσο ζω θα αγωνίζομαι, είχε δηλώσει στο περιοδικό Ιστιοπλοϊκός κόσμος 17 χρόνια πριν, και πράγματι κράτησε το λόγο του…

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του

Comodo SSL