Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Μεγάλη ληστεία με λεία εξωλέμβιες αξίας άνω των 100.000 ευρώ στο Πόρτο Ράφτη

30 Ιανουαρίου, 2018

Μεγάλη ληστεία με λεία εξωλέμβιες αξίας άνω των 100.000 ευρώ στο Πόρτο Ράφτη

Μια απίστευτη ληστεία σημειώθηκε σήμερα τα χαράματα σε πάρκινγκ σκαφών στο Πόρτο Ράφτη. Μια πενταμελής ομάδα κακοποιών, σπάζοντας το λουκέτο ασφαλείας της καγκελόπορτας του πάρκινγκ μπήκε στο χώρο με ένα κλειστό φορτηγό μάρκας Mercedes.

Από τις 3:00 τη νύχτα μέχρι και τις 6:50 το πρωί (29 Ιανουαρίου 2018) έλυσαν 8 εξωλέμβιους κινητήρες από τα σκάφη και κατάφεραν να φορτώσουν από φορτηγό τούς 6 από αυτούς. Τη δράση τους σταμάτησε ο υπάλληλος της εταιρείας που εκείνη την ώρα πήγε στην επιχείρηση. Δύο από τους κακοποιούς, πολύ πιθανόν ελληνικής καταγωγής, του επιτέθηκαν τον έριξαν στο χώμα και με την απειλή όπλου τον ακινητοποίησαν. Στη συνέχεια οι ληστές επιβιβάστηκαν στο φορτηγό τους και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Απολογισμός: κλάπηκαν 6 εξωλέμβιοι κινητήρες, 2 Suzuki 250 Hp, 2 Yamaha 250 Hp και 2 Yamaha 350 Hp.

Επίσης οι ληστές αφαίρεσαν ηλεκτρονικό εξοπλισμό από τα σκάφη, στερεοφωνικά συστήματα, μέχρι και καλάμια και μηχανισμούς ψαρέματος. Σε μια πρώτη εκτίμηση η λεία μπορεί και να ξεπερνά σε κόστος τα 100.000 ευρώ. Το παρήγορο στην όλη υπόθεση είναι πως δεν τραυματίστηκε ο φύλακας της εταιρείας, και απ’ ό,τι πληροφορηθήκαμε στην βιασύνη τους για να φύγουν οι ληστές άφησαν πίσω τους σημαντικά στοιχεία που θα βοηθήσουν την αστυνομία στη διαλεύκανση της υπόθεσης, όπως και δύο 150άρες που έμειναν λυμένες.

Παρακαλούμε όποιον είδε κάτι ή έχει κάποια πληροφορία που μπορεί να φανεί χρήσιμη να επικοινωνήσει με τις τοπικές αρχές, το Αστυνομικό Τμήμα Πόρτο Ράφτη στο 2299085100, το Λιμενικό τμήμα στο 2299071205 ή τις τοπικές σας αρχές.

Σε αρκετές περιπτώσεις η κινητοποίηση του κόσμου έχει βοηθήσει. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ

Tags
Κλοπή Εξωλέμβιας Κλοπή Εξωλέμβιες Πόρτο Ράφτη [jetpack-related-posts]
Comodo SSL