Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Μεγάλοι χορηγοί του Ρ.Ο.Τ.Α.

28 Αυγούστου, 2015

Μεγάλοι χορηγοί του Ρ.Ο.Τ.Α.

Μεγάλοι χορηγοί του Ρ.Ο.Τ.Α. Viper Ribs για 4η συνεχή χρονιά & Mercury Ζώης Ευσταθίου

Η εταιρίες, Viper του κ. Κοτσάµπαση Σπύρου για 4η συνεχή χρονιά, όπως και η Μercury Zώης – Ευσταθίου, θα είναι οι µεγάλοι χορηγοί του Ροδιακού Οµίλου για το 2013 στηρίζοντας τις δράσεις του Ρ.Ο.ΤΑ. µε τις ευγενικές προσφορές, ενός φουσκωτού σκάφους Viper 3,60 & ενός εξωλέµβιου κινητήρα Μercury Mariner 15HP
To σκάφος µε τον κινητήρα, θα αξιοποιηθεί µέσω κλήρωσης, ώστε να στηριχθεί οικονοµικά το πρόγραµµα «Ταξιδεύω & Προσφέρω», µια µεγάλη προσπάθεια που αφορά δωρεάν Ιατρικές εξετάσεις σε όλα τα ∆ωδεκάνησα, από Ιατρούς φίλους & µέλη του Ρ.Ο.ΤΑ. Την προσπάθεια αυτή στηρίζουν ο Α.Σ. «Απόλλων Καλυθιών», το 4ο Σύστηµα Ναυτοπροσκόπων Ρόδου & ο Πανκαρπαθιακός Σύλλογος ρόδου, συνδιοργανώνοντας την κλήρωση του Φουσκωτού Σκάφους Viper 3,60 µε τετράχρονο κινητήρα Mercury 15ΗΡ.

Η κλήρωση του φουσκωτού σκάφους µε τον κινητήρα, θα γίνει την ∆ευτέρα 1η Ιουλίου 2013 και θα µεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι TV4 ∆ωδεκανήσου όπως και τις προηγούµενες 4 Χρονιές, αφού αυτό είναι το 5ο φουσκωτό που κληρώνει ο Ρ.Ο.ΤΑ.. Το σκάφος µε τον κινητήρα, εκτίθεται στο Skippers Cafe

Χορηγοί µας: Φουσκωτά σκάφη Viper, Μercury Zώης – Ευσταθίου, Water Park Faliraki Rodos. Oρθοπεδικά Χαρίτος, Skippers Cafe, Σταυρής Ψύξη – Θέρµανση, ∆ύναµις Marine Nαυτιλιακή. ΤΕΧΑΣ Fried Chicken, Ποτοποιία Σιφωνιός, X- plore ενοικιάσεις φουσκωτών σκαφών. Γυροπολείο Αυγουστίνος, Επαγγελµατικός Οδηγός 22410.gr.

Ευχαριστούµε θερµά τον ∆ήµο Ροδίων, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, και τους χορηγούς µας για την υποστήριξη της προσπάθειας. Τηλεοπτικός Χορηγός κανάλι ∆ωδεκανήσου TV4.

Tags
Mercury VIPER RIBS ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε.
Comodo SSL