Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Μεγάλος Διαγωνισμός: Catch & Release Video Award 2016

9 Αυγούστου, 2016

Μεγάλος Διαγωνισμός: Catch & Release Video Award 2016

Ξεκινά η πρώτη φάση του διαγωνισµού, όπου θα γίνει η αποστολή των βίντεο µε ψαρέµατα που θα καταλήγουν σε απελευθέρωση ψαριού.

Τα βίντεο θα πρέπει να αποσταλούν στο email: boatfishingmag@gmail.com, µε προτεινόµενη σελίδα µεταφοράς µεγάλων αρχείων sendspace.com (ή τηλεφωνήστε µας στο 210 9700855 για να σας ενηµερώσουµε τους τρόπους αποστολής του βίντεο, αν είναι µεγάλο το αρχείο).

Η τελική ηµεροµηνία αποστολής video είναι στις 30 Σεπτεµβρίου 2016, και µία εβδοµάδα αργότερα θα ανέβουν τα αρχεία στο κανάλι µας στο YouTube.

Από τις 10 Οκτωβρίου και µέχρι το τέλος του µήνα, τα βίντεο που λαµβάνουν µέρος στο διαγωνισµό θα είναι στη διάθεση του κοινού και από την υποστήριξή του θα προκύψει η συνολική βαθµολογία.

diagonismos-catch&releaseΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ∆ΙΑΓΩΝΙΣΜΟ:

1. Τα βίντεο θα πρέπει να αποσταλούν το αργότερο ως τις 30 Σεπτεµβρίου 2016

2. Το βίντεο θα πρέπει να ανήκει στο συµµετέχοντα (πνευµατικά δικαιώµατα) και να µην υπερβαίνει τα 10 λεπτά

3. Τα πνευµατικά δικαιώµατα της µουσικής -αν έχει- θα πρέπει να καλύπτονται από το YouTube, ειδάλλως θα διαγραφεί/αντικατασταθεί από µουσική YouTube (γίνεται αυτόµατα)

4. Το βίντεο δε θα πρέπει να παραβιάζει τη νοµοθεσία – δεοντολογία

5. Το υλικό που θα αποσταλεί είναι:

  • Αρχείο Βίντεο
  • Τίτλος
  • Όνοµα – Επώνυµο
  • Στοιχεία επικοινωνίας
  • Επιλεγµένη µικρογραφία (thumbnail) για το βίντεο

6. ∆ιαδικασία επιλογής: Η κατάταξη προκύπτει από το σκορ που «συσσωρεύεται» κατά τη διάρκεια της δηµοσίευσης στο YouTube

  • 0,1 πόντοι για κάθε έγκυρη προβολή στο YouTube
  • 10 πόντοι για κάθε like
  • 10 πόντοι για κάθε σχόλιο (διπλό σχόλιο ή σχόλιο του συµµετέχοντα θα έχει 0 βαθµούς)
  • 10 πόντοι για κάθε εγγραφή στο κανάλι από το συγκεκριµένο βίντεο

Elite-3x-doro7. Μετά το τέλος του διαγωνισµού (31 Οκτωβρίου 2016), όποιο βίντεο έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους θα κερδίσει το µεγάλο δώρο που είναι ένα έγχρωμο βυθόμετρο Lowrance Elite-3x προσφορά της εταιρίας ΤΕΧΝΑΒΑ και μια ετήσια συνδρομή του περιοδικού Boat & Fishing.

8. Τα καλύτερα catch & release που θα επιλεχθούν από την οµάδα του Boat & Fishing (όχι απαραίτητα το πρώτο σε βαθµολογία), θα δηµοσιευτούν στο dvd του περιοδικού. Βασικά κριτήρια θα αποτελέσουν η ποιότητα του βίντεο και το µέγεθος του ψαριού -ανάλογα µε το είδος του φυσικά- που απελευθερώνεται

Η προώθηση των βίντεο µέσω κοινωνικών µέσων (facebook, email κλπ.) είναι αποδεκτή, αλλά θα τιµωρηθούν όσοι παράγουν ψευδή κλικ από µεµονωµένους χρήστες, καθώς και παράνοµο πολλαπλασιασµό των προβολών YouTube.

εν έχετε λοιπόν παρά να βιντεοσκοπήσετε τις απελευθερώσεις σας, και που ξέρετε, µπορεί να είστε ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσουν πλούσια δώρα!

Stay tuned!

[jetpack-related-posts]
Comodo SSL