Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Mercury AvatorTM 20e and 35e: Έναρξη παραγωγής των νέων ηλεκτρικών εξωλεμβίων κινητήρων

10 Ιουλίου, 2023

Mercury AvatorTM 20e and 35e: Έναρξη παραγωγής των νέων ηλεκτρικών εξωλεμβίων κινητήρων

FOND DU LAC, Γουισκόνσιν (10 Ιουλίου 2023) – Η Mercury Marine® θυγατρική της Brunswick Corporation (NYSE: BC), ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε τη μαζική παραγωγή των νέων ηλεκτρικών συστημάτων πρόωσης Avator 20e και 35e. Η διάθεση στην αγορά προγραμματίζεται για αργότερα μέσα στο 2023.

Η Mercury παρουσίασε το πρώτο της προϊόν ηλεκτρικής πρόωσης, το βραβευμένο Avator 7.5e, στην έκθεση Consumer Electronics Show (CES) τον Ιανουάριο και ήδη έχει ξεκινήσει τις αποστολές του συγκεκριμένου μοντέλου σε αντιπροσώπους σε όλο τον κόσμο. Η Mercury έχει δεσμευτεί για την ένταξη στη γκάμα της πέντε προϊόντων Avator εντός του 2023.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που κάνουμε το επόμενο βήμα στο ταξίδι της ηλεκτροκίνησης, καθώς συνεχίζουμε να τηρούμε τη δέσμευσή μας να είμαστε ο ηγέτης του κλάδου τόσο στα προϊόντα εσωτερικής καύσης όσο και στην ηλεκτρική πρόωση”, δήλωσε ο John Buelow, Πρόεδρος της Mercury Marine. “Η ανταπόκριση των καταναλωτών για το Avator 7.5e ήταν πολύ θετική και είμαστε βέβαιοι ότι το ίδιο θα ισχύσει και για τα 20e και 35e όταν αυτά εισέλθουν στην αγορά”.

Η Mercury θα παρουσιάσει επίσημα τους ηλεκτρικούς εξωλέμβιους κινητήρες Avator 20e και 35e αργότερα μέσα στο καλοκαίρι.

Σχετικά με την Mercury Marine®
Με έδρα το Fond du Lac, Wisconsin, η Mercury Marine® είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής συστημάτων πρόωσης σκαφών αναψυχής στον κόσμο. Ως θυγατρική της Brunswick Corporation (NYSE: BC), η Mercury παρέχει κινητήρες, σκάφη, υπηρεσίες και ανταλλακτικά για ψυχαγωγικές, εμπορικές και επιχειρησιακές θαλάσσιες εφαρμογές.

Η Mercury παρέχει στους ιδιοκτήτες σκαφών τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν προϊόντα που είναι εύχρηστα, εξαιρετικά αξιόπιστα και υποστηρίζονται από την πιο αφοσιωμένη υποστήριξη πελατών στον κόσμο. Το κορυφαίο χαρτοφυλάκιο εμπορικών σημάτων της εταιρείας περιλαμβάνει εξωλέμβιους κινητήρες Mercury, πακέτα πρυμναίων και εσωλέμβιων μηχανών Mercury MerCruiser®, προπέλες Mercury, φουσκωτά σκάφη Quicksilver, ηλεκτρονικά συστήματα Mercury SmartCraft®, διανομή ανταλλακτικών Land ‘N’ Sea καθώς και ανταλλακτικά και λάδια Mercury και Quicksilver®. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση www.mercurymarine.com.

Σχετικά με την Brunswick
Η Brunswick Corporation (NYSE: BC) είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στη θαλάσσια αναψυχή, παρέχοντας καινοτομία που μεταμορφώνει την εμπειρία στο νερό αλλά και πέρα από αυτό.

Οι μοναδικές, υψηλής τεχνολογίας λύσεις μας προέρχονται και εμπνέονται μέσα από βαθιά έρευνα και γνώση των αναγκών των καταναλωτών και τροφοδοτούνται από την πεποίθησή μας ότι “Next Never RestsTM”. Στην Brunswick είμαστε αφοσιωμένοι στο να ηγούμαστε του κλάδου, στο να αποτελούμε τον καλύτερο και πιο αξιόπιστο συνεργάτη για τους πολλούς πελάτες μας και στο να δημιουργούμε συνέργειες και οικοσυστήματα που μας επιτρέπουν να αμφισβητούμε τα δεδομένα και να καθορίζουμε το μέλλον.

Το χαρτοφυλάκιο της Brunswick περιλαμβάνει περισσότερα από 60 κορυφαία εμπορικά σήματα του κλάδου. Στην κατηγορία της ναυτικής πρόωσης, περιλαμβάνονται οι Mercury Marine, Mercury Racing και MerCruiser.

Στην ολοκληρωμένη συλλογή ανταλλακτικών, αξεσουάρ, διανομής και προηγμένης τεχνολογίας εμπορικά σήματα της Brunswick περιλαμβάνονται οι μάρκες Mercury Parts & Accessories, Land ‘N’ Sea, Lowrance, Simrad, B&G, Mastervolt, RELiON, Attwood και Whale.

Στην συλλογή των σκαφών μας περιλαμβάνονται μερικές από τις πιο γνωστές μάρκες στον κόσμο, όπως οι Boston Whaler, Lund, Sea Ray, Bayliner, Harris Pontoons, Princecraft και Quicksilver. Στον τομέα των υπηρεσιών, της ψηφιακής και κοινής πρόσβασης περιλαμβάνονται οι Freedom Boat Club, Boateka και μια σειρά από υπηρεσίες χρηματοδότησης, ασφάλισης και επέκτασης εγγύησης. Αν και εστιάζει κυρίως στη ναυτιλιακή βιομηχανία, η Brunswick αξιοποιεί επίσης με επιτυχία το χαρτοφυλάκιο προηγμένων τεχνολογιών που διαθέτει για την παροχή μιας εξαιρετικής ολοκληρωμένης πρότασης λύσεων σε κινητές και βιομηχανικές εφαρμογές. Με έδρα τη Mettawa, IL, η Brunswick απασχολεί περισσότερους από 18.500 υπαλλήλους που δραστηριοποιούνται σε 29 χώρες.

Το 2022, η Brunswick, για Τρίτη συνεχή χρονιά, ανακηρύχθηκε από το Forbes ως ο Καλύτερος Εργοδότης στον κόσμο και από το Newsweek ως η μία από τις κορυφαίες επιχειρήσεις στον τομέα Εταιρικής Υπευθυνότητας της Αμερικής. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Brunswick.com.

Για περισσότερες πληροφορίες
ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
21 0940 9829

www.zois.gr

Tags
ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. MERCURY MARINE ZOIS EFSTATHIOU Mercury Avator Ηλεκτρικοί εξωλέμβιοι κινητήρες Avator 20e Avator 35e Brunswick Ηλεκτρική εξωλέμβια Εξωλέμβιοι Κινητήρες
Comodo SSL