Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Mercury Marine παρατείνει την εγγύηση και τα διαστήματα συντήρησης κατά 90 ημέρες λόγω COVID-19

15 Μαΐου, 2020

Mercury Marine παρατείνει την εγγύηση και τα διαστήματα συντήρησης κατά 90 ημέρες λόγω COVID-19

Η Mercury Marine in EMEA αναγνωρίζει τις πρωτοφανείς συνθήκες που έχουν προκληθεί από την πανδημία του COVID-19. Για αυτό το λόγο, η Mercury ανακοινώνει ότι όλες οι εργοστασιακές εγγυήσεις και οι επεκτάσεις τους οι οποίες έχουν ήδη λήξει ή πρόκειται να λήξουν στο διάστημα μεταξύ 1ης Απριλίου και 30 Ιουνίου 2020, θα επεκταθούν κατά 90 ημέρες.

Αυτή η νέα ημερομηνία λήξης της εγγύησης εφαρμόζεται σε όλους τους προωστικούς κινητήρες και μάρκες της Mercury Marine, συμπεριλαμβανομένων όλων των εξωλέμβιων, Mercruiser & diesel κινητήρων.

Επιπλέον, για τους εξωλέμβιους τετράχρονους κινητήρες με προτεινόμενα διαστήματα συντήρησης, εντός της ίδιας χρονικής περιόδου που αναφέρεται παραπάνω, η Mercury παρατείνει την δυνατότητα εκτέλεσης προγραμματισμένης συντήρησης κατά 90 ημέρες, έτσι ώστε να διατηρήσει τους κινητήρες ικανούς για την επέκταση της εγγύησης.

Για την αποφυγή περεταίρω εξάπλωσης του COVID-19 πολλά από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία του Δικτύου της Mercury, αναγκάστηκαν να κλείσουν τις πόρτες τους. Με αυτήν την πρωτοβουλία, η Mercury θέλει να δώσει στους πελάτες της και στο Δίκτυό της, της ευκαιρία να κάνουν τις εκπρόθεσμες προγραμματισμένες συντηρήσεις των κινητήρων τους, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο δεδομένων των συνθηκών και να προσφέρει μια εκτεταμένη κάλυψη εγγύησης.

Οι πελάτες μπορούν να επικοινωνούν με το εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Mercury της περιοχής τους για να κλείσουν την παρατεταμένη προγραμματισμένη συντήρηση του κινητήρα τους.

mercurymarine.com/find-a-dealer

Tags
Εξωλέμβιες Ζώης Ευσταθίου ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. MERCURY MARINE Εγγύηση [jetpack-related-posts]
Comodo SSL