Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Μοιράστηκαν 16.000 τεύχη στην έκθεση Boat & Fishing Show 2017

26 Απριλίου, 2017

Μοιράστηκαν 16.000 τεύχη στην έκθεση Boat & Fishing Show 2017

Δωρεάν Διανομή 16.000 τευχών Boat & Fishing

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι επισκέπτες της έκθεσης ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ – Boat & Fishing Show 2017 είχαν την ευκαιρία να προμηθευτούν προηγούμενα τεύχη του μεγαλύτερου και πιο ολοκληρωμένου Θαλασσινού περιοδικού.

Πιο συγκεκριμένα μοιράστηκαν σχεδόν 16.000 τεμάχια των τευχών Ν.48 και Ν.49

BOAT & FISHING: Tο πιο ολοκληρωμένο Ελληνικό περιοδικό για το Ψάρεμα και το Σκάφος! Κάθε μήνα σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Το περιοδικό Boat & Fishing είναι το μεγαλύτερο έντυπο για το ψάρεμα και το σκάφος το οποίο κυκλοφορεί κάθε μήνα με πλούσια ύλη για όλες τις τεχνικές ψαρέματος ερασιτεχνικής αλιείας, τόσο από το σκάφος όσο και από την ακτή.

Δοκιμές σκαφών, παρουσιάσεις κινητήρων, νέα προϊόντα και τεχνικά θέματα ολοκληρώνουν την ύλη του Boat & Fishing χαρίζοντας ενημέρωση, γνώση και ψυχαγωγία.

Μια μεγάλη και έγκυρη ομάδα αρθρογράφων από όλη την Ελλάδα μεταφέρουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους στο ψάρεμα με τον καλύτερο τρόπο.

Επιπλέον το περιοδικό συνοδεύεται από ένα DVD ποικίλης ύλης, με ψαρέματα από σκάφος, ακτή, παρουσιάσεις σκαφών και εξοπλισμού. Το περιοδικό εκδίδεται από την Pelagic Media.

https://www.boatfishing.gr/

Tags
Boat & Fishing Show Περιοδικό Boat & Fishing [jetpack-related-posts]
Comodo SSL