Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Μητσοτάκης: Επόμενο βήμα τα σχολεία - «Όλες οι υπόλοιπες δραστηριότητες μπορούν να περιμένουν» - ψάρεμα και lockdown

Ιανουάριος 20, 2021

Μητσοτάκης: Επόμενο βήμα τα σχολεία - «Όλες οι υπόλοιπες δραστηριότητες μπορούν να περιμένουν» - ψάρεμα και lockdown

Τις προτεραιότητες της κυβέρνησης ξεκαθάρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης βάζοντας «φρένο» στις υπόλοιπες δραστηριότητες, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει ποιες αναφέρει.

Μιλώντας σήμερα το πρωί 20/1/21 στην Ολομέλεια ξεκαθάρισε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι το άνοιγμα των υπόλοιπων βαθμίδων των σχολείων. «Όλες οι υπόλοιπες δραστηριότητες μπορούν να περιμένουν», επισήμανε χαρακτηριστικά βάζοντας τέλος στα σενάρια που λένε για άνοιγμα των χιονοδρομικών και άρση της απαγόρευσης των μετακινήσεων από νομό σε νομό.

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, στόχος της κυβέρνησης είναι μέσω του εμβολιασμού να φτάσουμε στην ασφάλεια και την επανεκκίνηση των δραστηριοτήτων, διότι «η γρήγορη θωράκιση της υγείας σημαίνει ταχύτερη ανάκαμψη της οικονομίας και ταχύτερη ανάσα για την κοινωνία».

Ποια ήταν τα επικρατέστερα σενάρια για άρση μέτρων
Την Παρασκευή θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις σχετικά με το άνοιγμα δραστηριοτήτων σε διάφορους κλάδους. Πριν την παραπάνω δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, τα επικρατέστερα σενάρια αφορούσαν την λειτουργία των χιονοδρομικών κέντρων από την προσεχή Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ που υπολογίζεται ότι απασχολούν περί τις 20.000 εργαζόμενους, το ψάρεμα και το κυνήγι.

Παρατείνεται η αγωνία μέχρι την Παρασκευή όπου θα δημοσιευτούν οι τελικές αποφάσεις…

Tags
Ψάρεμα απαγορεύσεις Κορονοϊός Κυριάκος Μητσοτάκης άρση απαγόρευσης αλιείας Lockdown
Comodo SSL