Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Nέο κεραµικό οδηγών TORZITE από τη Fuji

23 Σεπτεμβρίου, 2015

Nέο κεραµικό οδηγών TORZITE από τη Fuji

32 χρόνια µετά την παρουσίαση του SiC, για ακόµη µία φορά η κορυφαία Ιαπωνική εταιρία στον κόσµο στην παραγωγή οδηγών και εξαρτηµάτων καλαµιών, FUJI Kogyo Co Ltd, ξεπέρασε κάθε δεδοµένο και προσδοκία παρουσιάζοντας το νέο κεραµικό της µε το όνοµα TORZITE tm!
Το TORZITE tm αποτελεί την απάντηση της Fuji στην αιώνια πρόκληση της για ακόµη «Ελαφρύτερα & ∆υνατότερα» κεραµικά, παρουσιάζοντας χαρακτηριστικά για τη µεγιστοποίηση των δυνατοτήτων και των επιδόσεων του καλαµιού που δεν τις είχαµε φανταστεί. Το όνοµα TORZITE tm πρόεκυψε από τα συνθετικά TOR (Τoric ring – δείχνοντας την τεράστια δύναµή του) και το ZITE (όπου συνδέεται µε ορυκτό που έχει δεχτεί έντονη λείανση).
Το TORZITE tm µε σχεδόν διπλάσια σκληρότητα και ελαχιστοποίηση τριβών από αυτές του SiC, αλλά και µε πολύ µικρότερο πάχος και πολύ ελαφρύτερο, χαράζει για ακόµα µια φορά το δρόµο για το µέλλον της παγκόσµιας ψαρευτικής βιοµηχανίας.
Η Fournaris Fishing Equipment, φέρνει στο τέλος Σεπτεµβρίου σε ειδικές τιµές το TORZITE tm αποκλειστικά µε πλαίσιο TITANIUM, καθιστώντας την Ελλάδα από τις πρώτες χώρες στον κόσµο που θα παραλάβουν οδηγούς µε αυτό το νέο κεραµικό.
Για κάθε πρόσθετη πληροφορία:
FOURNARIS Fishing Equipment – τηλ.: 210 9600940
και Facebook: FUJI Εξαρτήµατα καλαµιών.

Comodo SSL