Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Νάξος: Αποτρόπαιη πράξη, έσφαξαν θαλάσσια χελώνα, την βρήκαν δύτες νεκρή στον βυθό - φωτογραφίες

4 Μαΐου, 2023

Νάξος: Αποτρόπαιη πράξη, έσφαξαν θαλάσσια χελώνα, την βρήκαν δύτες νεκρή στον βυθό - φωτογραφίες

«Κάποιοι επιμένουν ότι η δολοφονία των θαλασσίων χελωνών είναι η λύση στα προβλήματά τους» αναφέρει ο Σύλλογος Προστασίας Άγριας Ζωής Νάξου σε ανάρτησή του

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν δύτες στον βυθό του φάρου, στην τοποθεσία «Φρουρό», έξω από τη χώρα της Νάξου όταν εντόπισαν μία θαλάσσια χελώνα νεκρή, αφού άγνωστοι της είχν κόψει τον λαιμό.

Εθελοντές ενημερώθηκαν σχετικά από δύτες ενώ για το περιστατικό έχει ενημερωθεί και το Λιμεναρχείο Νάξου. Να σημειωθεί ότι από τις φωτογραφίες φαίνεται πως το άτυχο ζώο δέχθηκε μαχαιριά στον λαιμό.

Ο Σύλλογος Προστασίας Άγριας Ζωής Νάξου αναφέρει σε ανάρτησή του: «Κάποιοι επιμένουν ότι η δολοφονία των θαλασσίων χελωνών είναι η λύση στα προβλήματά τους». 

Η ανάρτηση του Συλλόγου Προστασίας Άγριας Ζωής Νάξου:

«Στην Νάξο κάποιοι επιμένουν ότι η δολοφονία των θαλασσίων χελωνών είναι η λύση στα προβλήματά τους… Χθες το απόγευμα ενημερωθήκαμε από δύτες του Blue Fin Divers Naxos diving center, ότι στον βυθό του φάρου έξω από την Χώρα της Νάξου “Φρουρό” βρίσκεται μια νεκρή θαλάσσια χελώνα.

Από τις φωτογραφίες είναι ξεκάθαρο ότι το άτυχο αυτό πλάσμα έχει δεχθεί μαχαιριά στο λαιμό πρόσφατα. Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από την διάσωση των δυο χελωνών από δίχτυ, αλλά δυστυχώς η συγκεκριμένη δεν είχε την ίδια τύχη. Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί το Λιμεναρχείο Νάξου».

Πηγή: www.protothema.gr

Ακολουθήστε το boatfishing.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις θαλασσινές ειδήσεις για το σκάφος, το ψάρεμα και την κατάδυση από την Ελλάδα και τον κόσμο

Tags
Νάξος Νεκρή Χελώνα
Comodo SSL