Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Νάξος: Προσάραξε ιστιοφόρο στη θαλάσσια περιοχή της Αγίας Άννας

19 Μαΐου, 2021

Νάξος: Προσάραξε ιστιοφόρο στη θαλάσσια περιοχή της Αγίας Άννας

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν στελέχη του Λιμεναρχείου Νάξου, ενώ το ιστιοφόρο σκάφος σημαίας Δανίας αποκολλήθηκε με ίδια μέσα

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας η Λιμενική Αρχή Νάξου, για προσάραξη του Ι/Φ σκάφους “SWEET KISS” σημαίας Δανίας, σε αβαθή, με έναν (01) αλλοδαπό επιβαίνοντα, στη θαλάσσια περιοχή Αγίας Άννας δυτικά ν. Νάξου.

Άμεσα, στελέχη του Λιμεναρχείου Νάξου, μετέβησαν στην περιοχή με περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου εντόπισαν τον κυβερνήτη του σκάφους, ο οποίος δήλωσε ότι επί του “SWEET KISS” επέβαινε και δεύτερος επιβαίνοντας, ο οποίος βγήκε στη στεριά με βοηθητική λέμβο εν λόγω σκάφους.

Στη συνέχεια ο κυβερνήτης, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο υγείας-Γενικό Νοσοκομείο Νάξου, για την παροχή πρώτων βοηθειών καθώς και για περαιτέρω εξετάσεις, από όπου και εξήλθε.

Ακόμη, τέθηκε σε ετοιμότητα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και διατιθέμενα υλικά-μέσα απορρύπανσης ενώ το σκάφος αποκολλήθηκε την ίδια ημέρα με ίδια μέσα.

Από το Λιμεναρχείο Νάξου απαγορεύτηκε ο απόπλους του “SWEET KISS”, μέχρι την αποκατάσταση της ζημιάς, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός ατόμων και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Tags
Νάξος Λιμεναρχείο Νάξου Προσάραξε Ιστιοφόρο Σκάφος [jetpack-related-posts]
Comodo SSL