Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Νέα Λιμενάρχης στο Μεσολόγγι – Η συνεργασία των Λιμεναρχείων Λευκάδας και Μεσολογγίου

1 Απριλίου, 2021

Νέα Λιμενάρχης στο Μεσολόγγι – Η συνεργασία των Λιμεναρχείων Λευκάδας και Μεσολογγίου

Η πλευρά του Ιονίου όπου ανήκει στην ευθύνη του Λιμεναρχείου Λευκάδας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη μια και αποτελεί διέξοδο διαφυγής μεταναστών, διακινητών και πολλών άλλων παρανόμων, ενώ είναι πεδίο δόξης… λαμπρόν για πολλές αλιευτικές παρανομίες.

Αν υπάρχει σωστή συνεργασία με όμορα λιμεναρχεία τότε μπορούν να βγάλουν σε πέρας περισσότερες και πιο δύσκολες υποθέσεις.

Το τελευταίο διάστημα αυτό δείχνει να είναι σε πολύ καλό δρόμο σε ότι αφορά το Λιμεναρχείο του Μεσολογγίου εξ αίτιας, της μέχρι πρότινος υπολιμενάρχου Κυριακής Σκανδάλου, η οποία πλέον εκτελεί χρέη Λιμενάρχη.

Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα από τότε που ανέλαβε έχει βγάλει σε πέρας υποθέσεις που αφορούν πολλές αλιευτικές παραβάσεις μια και στην περιοχή της αρμοδιότητάς της υπάρχουν αρκετές ιχθυοκαλλιέργειες, κάποιες από αυτές στα όρια και με την Λευκάδα. Μπουκάλες, κιούπια, βολκούς και φυσικά ψάρεμα ολοθουρίων.

Για όσους γνωρίζουν τις  παραπάνω ορολογίες μπορούν και να αντιληφθούν τις ικανότητες και τη διάθεση που πρέπει να έχει ο Λιμενικός για να καθαρίσει την περιοχή του. Η συνεργασία της κ. Σκανδάλου με το Λιμενικό της Λευκάδας είναι ένα πολύ θετικό βήμα για τη σωστή φύλαξη της περιοχής.

Πηγή: lefkadapress.gr

Tags
Λιμενικό Σώμα Λιμεναρχείο Μεσολογγίου Λιμεναρχείο Λευκάδας
Comodo SSL