Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Νέοι εξωλέμβιοι κινητήρες Tohatsu 40 - 50 HP

29 Σεπτεμβρίου, 2015

Νέοι εξωλέμβιοι κινητήρες Tohatsu 40 - 50 HP

Παρουσιάστηκαν στις 10 – 12 Σεπτεµβρίου, στην πόλη Nogent, 100 περίπου χλµ. έξω από το Παρίσι. Τα δύο αυτά µοντέλα ενισχύουν σηµαντικά τη σειρά 4χρονων κινητήρων της εταιρείας, που µέχρι σήµερα έφθανε τους 30 ίππους. Τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά, η τιµή, ο τρόπος παρουσίασης, αλλά και η δοκιµαστική χρήση που είχαν τη χαρά να πραγµατοποιήσουν όλοι οι συµµετέχοντες, σε σκάφη ειδικά προετοιµασµένα γι’ αυτό το σκοπό, µας απέδειξαν πως ανταγωνίζονται επάξια την κατηγορία.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου αναλύθηκε η πολιτική πωλήσεων όλης της Ευρώπης κι έγινε ειδική µνεία στην εντυπωσιακή αύξηση πωλήσεων που πέτυχε η ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, η οποία για το 2013 διαµορφώνεται στο ύψος του 50%! Επίσης, επισηµάνθηκε ότι η Π. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ κατέχει το υψηλότερο µερίδιο αγοράς από όλες τις χώρες της Ευρώπης, µε ποσοστό 13% περίπου, παρόλο που το 2012 ήταν η πρώτη χρονιά που ανέλαβε την αντιπροσώπευση της TOHATSU.
Με βάση αυτά τα δεδοµένα και την υψηλή τεχνογνωσία που διαθέτει στο συγκεκριµένο τοµέα της αγοράς η εταιρεία, αναµένει µία ακόµη δυναµική χρονιά, µε ακόµη πιο δυνατές εµπορικές επιδόσεις.

∆ηµήτρης Ξύλινος,
Υπεύθυνος ∆ικτύου ΤOHATSU

Tags
Πέτρος Πετρόπουλος Α.Ε.Β.Ε TOHATSU Δημήτρης Ξύλινος [jetpack-related-posts]
Comodo SSL