Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Νεκρός εντοπίστηκε αγνοούμενος ψαράς στην Καβάλα

3 Φεβρουαρίου, 2018

Νεκρός εντοπίστηκε αγνοούμενος ψαράς στην Καβάλα

Αλιευτικό σκάφος εντόπισε τον αγνοούμενο ψαρά χωρίς τις αισθήσεις του

Νεκρός εντοπίστηκε ο 63χρονος ψαράς που αγνοείτο από το βράδυ της Πέμπτης στη θαλάσσια περιοχή του κόλπου της Καβάλας. Όπως ενημερώθηκε  η Λιμενική Αρχή Καβάλας ο 63χρονος είχε πάει για ψάρεμα με το ερασιτεχνικό σκάφος “ΣΑΚΗΣ” Σ.Ε. 175, στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή του κόλπου Καβάλας, δεν επέστρεψε και οι δικοί του ειδοποίησαν τις αρχές.

Άμεσα προς εντοπισμό του απέπλευσαν δύο περιπολικά σκάφη του Λιμενικού Σώματος, τέσσερα αλιευτικά σκάφη “Στεφάνιος Μανιός” Ν.Κ. 298, “Κωνσταντής Ι” Ν.Θ. 977, “Κωνσταντής IV” Ν.Θ. 1071, “Άγιος Νικόλαος άφοβος” Ν.Κ. 957 και η λάντζα “Άκρα Πρίνος” Ν.Κ. 300, ενώ από ξηράς έκαναν έρευνες δύο περιπολικά οχήματα του Λιμενικού. Ο ψαράς εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από αλιευτικό σκάφος και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με περιπολικό σκάφος του Λιμενικού στο λιμάνι της Καβάλας και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ με τη συνδρομή αλιευτικού σκάφους, το ερασιτεχνικό σκάφος «ΣΑΚΗΣ» ρυμουλκήθηκε στο λιμάνι Νέας Περάμου.

πηγή

Tags
Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας νεκρός ψαράς Καβάλα Θαλάσσιο Ατύχημα
Comodo SSL