Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Νεκρός ψαράς στην Κρήτη – το καΐκι του προσάραξε στα βράχια

Ιανουάριος 24, 2018

Νεκρός ψαράς στην Κρήτη – το καΐκι του προσάραξε στα βράχια

Τραγική κατάληξη είχε ο 56χρονος επαγγελματίας ψαράς, ο οποίος εντοπίστηκε 200 μέτρα μακριά από το σκάφος του. οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τον θάνατο διερευνώνται από τους άνδρες του Β’ Λιμενικού Τμήματος Χερσονήσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου. Ο αλιέας είχε βγει στη θάλασσα με το επαγγελματικό αλιευτικό σκάφος «Μπάρμπα Λάμπρος».

Το Λιμενικό ειδοποιήθηκε πως το σκάφος προσάραξε στα βράχια κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ενώ μόλις έφτασαν επί τόπου οι άνθρωποι του λιμενικού βρήκαν ακυβέρνητο το σκάφος χωρίς κανέναν επιβαίνοντα. Αμέσως υπήρξε υπήρξε κινητοποίηση της Λιμενικής Αρχής Χερσονήσου.
Μετά από έρευνα, βρέθηκε στην ακτή και συγκεκριμένα σε απόσταση περίπου 200 μέτρα ανατολικά από το σημείο της προσάραξης, ο 56χρονος ιδιοκτήτης του σκάφους, ο οποίος διεκομίσθη χωρίς τις αισθήσεις του με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Χερσονήσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής για να προσδιοριστούν τα αίτια θανάτου του.

Οι φωτογραφίες με το σκάφος του αλιέα προσαραγμένο στα βράχια δημοσιεύτηκαν στο group «Χερσόνησος του χτες και του σήμερα. Hersonissos once upon a time…» από τον κ. Άγγελο Μουντράκη. Ο άτυχος αλιέας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και γνωστός, είχε καταγωγή από την Καρδίτσα, και εγκαταστάθηκε στη Κρήτη στα τέλη του 80. | Πηγή: Flashnews.gr

Tags
νεκρός ψαράς Κρήτη Θαλάσσιο Ατύχημα
Comodo SSL