Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Νεκρός βρέθηκε ο 75χρονος ψαράς που αγνοούνταν 6 μέρες

Ιανουάριος 8, 2020

Νεκρός βρέθηκε ο 75χρονος ψαράς που αγνοούνταν 6 μέρες

Τραγικό επίλογο είχε η υπόθεση του αγνοούμενου 75χρονου ψαρά από την Αταλάντη, που είχε πάει για ψάρεμα με παραγάδι στο λιμάνι της Σκάλας και δεν είχε δώσει σημεία ζωής από το απόγευμα του Σαββάτου 16 Νοεμβρίου.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος lamiareport.gr, η σορός του άτυχου 75χρονου βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, 22 Νοεμβρίου, στην ακτή της περιοχής Γιάλτρα, στη βόρεια Εύβοια, από το Λιμενικό.

Μετά την αναγνώριση που πραγματοποιήθηκε από συγγενικά του πρόσωπα, πιστοποιήθηκε ότι η σορός ανήκει στον 75χρονο αγνοούμενο αλιέα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το σκάφος του βρέθηκε στην περιοχή μεταξύ Λιβανάτων και Σκάλας, με όλα τα σύνεργα αλιείας του 75χρονου, αλλά ο άτυχος άντρας φαίνεται πως παρασύρθηκε από θαλάσσια ρεύματα και το σώμα του ξεβράστηκε στην παραλία των Γιάλτρων.

Να τονίσουμε πως από το Λιμεναρχείο Αιδηψού παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στον νεκρό ψαρά, προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου. Μέχρι στιγμής δεν έχει εξακριβωθεί εάν ο θάνατός του οφείλεται από παθολογικά αίτια ή από την πτώση του στη θάλασσα.

Να σημειώσουμε ότι σκάφη του λιμενικού, περιπολικά και ελικόπτερα Super Puma πραγματοποίησαν επί τριήμερο εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό του άτυχου 75χρονου ψαρά, προτού η σορός του βρεθεί στην ακτή, στα Γιάλτρα.

 

Tags
νεκρός ψαράς Λιμεναρχείο Αιδηψού Αταλάντη
Comodo SSL