Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Νέο ηλεκτρικό pick-up – μπαίνει στο νερό να βγάλει το σκάφος (video)

9 Σεπτεμβρίου, 2022

Νέο ηλεκτρικό pick-up – μπαίνει στο νερό να βγάλει το σκάφος (video)

Το ρίξιμο ή η ανέλκυση ενός σκάφους γίνεται παιχνιδάκι με το νέο αμιγώς ηλεκτρικό pick-up που μπορεί να κινηθεί σε βάθος νερού ακόμα και του 1 μέτρου, όπως φαίνεται στο βίντεο που ανάρτησε ο ιδιοκτήτης του νέου αμερικάνικου αυτοκίνητου Rivian R1T στο YouTube.

Θέλοντας να αποφύγει τις ουρές που δημιουργούνται στις γλίστρες, ο ιδιοκτήτης του νέου Rivian R1T μπαίνει στο νερό, στη λίμνη Bear Lake Idaho, και βγάζει το σκάφος απροβλημάτιστα με το πιο ανορθόδοξο τρόπο!

Το συγκεκριμένο σκάφος, ένα Malibu 23 LSV του 2004 χρειάζεται περίπου 92 cm κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας για να επιπλεύσει από το τρέιλερ.

Το σκάφος ζυγίζει περίπου 1.814 κιλά και το τρέιλερ περίπου 680 κιλά, επομένως το αυτοκίνητο σπρώχνει ή τραβάει περίπου 2,7 τόνους, και όπως φαίνεται στο βίντεο το αμερικανικό τετρακίνητο Rivian R1T, με ισχύ που αγγίζει τους 420 ίππους, δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα. Έτσι μπορεί ακόμα και να κάνει βόλτες με το σκάφος του κοτσαρισμένο, μέσα στη λίμνη!

Όπως αναφέρει σχετικά: «Το περίμενα για περισσότερα από δύο χρόνια! Προ παρήγγειλα το Rivian R1T τον Φεβρουάριο του 2020 και παραδόθηκε τον Μάιο του 2022… ω η αγωνία στην αναμονή!

Συνήθως για την καθέλκυση ενός σκάφους χρησιμοποιούν πολύ τροποποιημένα οχήματα ή, πιο συχνά, τρακτέρ. Υποθέτω ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείται ένα Rivain για τέτοια χρήση, και θα εκπλαγώ αν οι μηχανικοί σκέφτηκαν ότι μπορεί κάποιος να το αγοράσει για να ρίχνει το σκάφος του από την παραλία. Πραγματικά καλή εμπειρία όμως

Αν δεν σας εμφανίζει το βίντεο, πατήστε εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=rsYS-JbNf30

Ακολουθήστε το boatfishing.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις θαλασσινές ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Tags
Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο Ηλεκτρικό pick-up Rivian R1T [jetpack-related-posts]
Comodo SSL