Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Νίκος Θαλασσινός

Νέο κατάστημα ναυτιλιακών Ναυτίλος στη Νέα Μαρίνα Ρόδου

18 Ιανουαρίου, 2024

Νέο κατάστημα ναυτιλιακών Ναυτίλος στη Νέα Μαρίνα Ρόδου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ναυτίλος (Nautilus SA), ακολουθώντας τη συνεχή ανάπτυξη στον κλάδο του yachting και αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των ιδιοκτητών σκαφών, δημιούργησε ακόμα ένα σημείο πώλησης με νέο κατάστημα στη Νέα Μαρίνα της Ρόδου, η οποία αποτελεί βασικό πέρασμα για όσους επισκέπτονται την περιοχή των Δωδεκανήσων.

Με την εμπειρία των 30 ετών στις πωλήσεις ναυτιλιακών ειδών και με 8 ακόμα επιτυχημένα καταστήματα ναυτιλιακών ειδών στις πιο κεντρικές μαρίνες της Ελλάδας καθώς και στη Λεμεσό της Κύπρου, έτσι και το κατάστημα της Ρόδου είναι εξοπλισμένο με όλα τα κορυφαία brands, τα οποία αντιπροσωπεύει η Ναυτίλος, καλύπτοντας επαρκώς κάθε μέρος τουσκάφους.

Το εξειδικευμένο προσωπικό του καταστήματος είναι πλήρως καταρτισμένο τόσο ώστε να προτείνει τις βέλτιστες λύσεις για το σκάφος από εταιρείες όπως οι Lewmar, Whisper Power, Sea Jet Yacht Paint, Spectra Watermakers, Yachticon, Crewsaver οι οποίες έχουν καθιερωθεί στις πρώτες προτιμήσεις των Ιστιοπλόων, όσο και να παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες έπειτα από την αγορά των προϊόντων.

Για την εταιρία

Η εταιρία ναυτιλιακών Nautilus S.A ιδρύθηκε το 1993 και έχει εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους προμηθευτές εξοπλισμού σκαφών στην Ελλάδα. Από την ίδρυσή της, η εταιρεία επεκτείνεται διαρκώς, ανοίγοντας καταστήματα σε διάφορες περιοχές της χώρας και όχι μόνο.

Η αρχική έδρα της εταιρείας ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη το 1993 και από το 1998 άρχισε να εκπροσωπεί μεγάλες εταιρείες στον τομέα του yachting, ενώ διανέμει τα προϊόντα τους. Το δίκτυο καταστημάτων αυξήθηκε στη συνέχεια, με νέες εγκαταστάσεις σε Πειραιά, Λαύριο, Κέρκυρα, Λευκάδα, και Κύπρο.

Στο πλαίσιο της επέκτασής της, η Nautilus έκανε σημαντικές συνεργασίες, όπως η αποκλειστική αντιπροσώπευση της Lewmar στην Ελλάδα, απέκτησε τμήμα εξυπηρέτησης Mega Yachts και ένα κέντρο logistics στην Αθήνα.

Ο στόχος της είναι να προσφέρει επώνυμα και αξιόπιστα ναυτιλιακά προϊόντα στις καλύτερες δυνατές τιμές, εξυπηρετώντας την αγορά με εξειδικευμένο προσωπικό και παρέχοντας υπηρεσίες μετά την πώληση. Η εταιρεία διαχειρίζεται ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο, περιλαμβάνοντας εταιρείες όπως η Lewmar, Liros, Eco System, Rutgerson, Crewsaver, Whisper power, Seajet, κ.ά.

Πληροφορίες:

ΝΑΥΤΙΛΟΣ ΡΟΔΟΥ
Διεύθυνση: Αυστραλίας, Νέα Μαρίνα Ρόδος
Τηλέφωνο: 22410 37111
website: https://nautilus.gr/

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:
Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 17:00
Σάββατο 09:00 – 15:00

Tags
Ρόδος Ναυτίλος Nautilus Yacht Equipment Κατάστημα Ναυτιλιακών Ειδών Νέα Μαρίνα Ρόδου
Comodo SSL