Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Νέο κατάστηµα ναυτιλιακών και ειδών αλιείας Divaso Marine στο Λαγονήσι

Αύγουστος 9, 2018

Νέο κατάστηµα ναυτιλιακών και ειδών αλιείας Divaso Marine στο Λαγονήσι

Ένα νέο κατάστηµα ναυτιλιακών, ειδών αλιείας, ψαροτούφεκου, ρουχισµού αλλά και αξεσουάρ θαλασσίων σπορ και παραλίας άνοιξε στην Ανατολική Αττική και συγκεκριµένα στη λεωφόρο Καλυβίων 169, στο Λαγονήσι σε ένα σύγχρονο χώρο δύο επιπέδων από τον ∆ηµήτρη Κολοκοτρώνη. Στις αρχές Ιουλίου πραγµατοποιήθηκαν τα εγκαίνια όπου αρκετοί συνεργάτες, φίλοι και πελάτες τίµησαν µε την παρουσία τους τη νέα προσπάθεια του ∆ηµήτρη.

O ιδιοκτήτης του καταστήµατος ∆ηµήτρης Κολοκοτρώνης µε τον Αλ. Αργουδέλη και τον Γ. Πολυχρονίου από το περιοδικό B&F καθώς και ο Ν. Πολυχρόνης από τη Suunto-Shop & Trade.

Στο κατάστηµα ήδη υπάρχει µία µεγάλη ποικιλία ναυτιλιακών ειδών, ρουχισµό για το σκάφος, την παραλία και το ψάρεµα, είδη αλιείας, είδη ελεύθερης κατάδυσης και ψαροτούφεκου. Στο τµήµα ναυτιλιακών, µεταξύ άλλων, θα βρείτε προϊόντα των εταιριών Blue Sea Sustems, Osculati, Lenco, Lofrans, Bennett, BEP Marine, Quick Nautical. Στα ηλεκτρονικά βοηθήµατα ναυσιπλοΐας σκάφους και λοιπές ηλεκτρονικές συσκευές θα βρούµε Lowrance, Simrad, Furuno, Raymarine, Garmin, Jl Audio, Fusion. Στο κοµµάτι ψαροτούφεκου υπάρχουν στολές, πέδιλα, µάσκες και άλλος εξοπλισµός των εταιριών Salvimar, Bucanero, Mastro, Xifias SUB καθώς και τα ρολόγια SUUNTO. Στο ρουχισµό θαλάσσης, σε αποκλειστικότητα για την Ελλάδα, η Divaso Marine παρουσιάζει µία µεγάλη γκάµα των ειδών ένδυσης PELAGIC.

Η σύζυγος του ιδιοκτήτη Έφη Γρηγορίου στο κέντρο, ιδιαίτερα ευτυχής για το νέο τους ξεκίνηµα.

Επιπλέον θα βρείτε Blue Hunter, QuickSilver, Roxy, Sea You Soon, Havaiana. Μεταξύ των ειδών αλιείας της Divaso Marine υπάρχουν οι σιλικόνες της Fiiish, µηχανισµούς, καλάµια και αξεσουάρ των εταιριών MW και Poseidon. Φυσικά δεν θα µπορούσαν να λείπουν και τα είδη θαλασσίων σπορ όπως North Sail, σανίδες Cohete, Fanatic κλπ. Επιπλέον ο ∆ηµήτρης, σαν απόφοιτος της σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και µε µεγάλη εµπειρία στις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις σκαφών αναψυχής, αναλαµβάνει την ηλεκτρική εγκατάσταση µικρών ή µεγαλύτερων σκαφών στο χώρο του ή και εκτός, χρησιµοποιώντας πιστοποιηµένα υλικά µε τις καλύτερες προδιαγραφές.

Πληροφορίες: Διεύθυνση: Λεωφόρος Καλυβίων 169, Λαγονήσι
Τηλέφωνα: 22910 72026, 6946 777 111, 
Ιστοσελίδα: www.divasomarine.com

Ο κ. Κολοκοτρώνης µε τους συνεργάτες του Νίκο Μεντεσασβίλη, αριστερά και Χρήστο Καραγιαννάκη, δεξιά.

Tags
Νέο Κατάστημα Divaso Marine Λαγονήσι ∆ηµήτρης Κολοκοτρώνης
Comodo SSL