Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Νέος χώρος για toagkistri.gr

7 Οκτωβρίου, 2015

Νέος χώρος για toagkistri.gr

Ένας καινούργιος χώρος από την εταιρία toagkistri.gr ξεκίνησε να λειτουργεί στην πόλη της Χαλκίδας.
Η µακροχρόνια εµπειρία στο χώρο του ψαρέµατος, αλλά και η εµµονή στην ποιότητα, έχει σαν αποτέλεσµα τον σχεδιασµό και την εφαρµογή ενός ολοκληρωµένου συστήµατος µε την τελευταία λέξη τις τεχνολογίας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επαγγελµατιών του χώρου, αλλά και για όσους ψάχνουν το κάτι παραπάνω στα ψαρέµατα τους.
Πρόσφατα η εταιρία εγκαταστάθηκε σε έναν νέο χώρο 250τµ ώστε να µπορεί να καλύψει πιο άµεσα και αποτελεσµατικά τις ανάγκες των πελατών της.
toagkistri.gr εισάγει µια µεγάλη γκάµα προϊόντων από κορυφαίες εταιρίες στον χώρο (Synit, Xesta, Palms, Momoi, tuf line, κ.α.), και η οποία ανανεώνεται διαρκώς.
Πάνω από όλα όµως έχει δηµιουργήσει µια οµάδα ανθρώπων οι οποίοι διαθέτουν µια ειλικρινή αλλά και ανθρώπινη σχέση δοκιµάζοντας και προτείνοντας τεχνικές και προϊόντα.
Πλέον µε έκθεση αλιευτικού εξοπλισµού, χώρο αποθήκης, χώρο service, και µια υπερσύγχρονη αίθουσα παρουσιάσεων προϊόντων αλλά και ανταλλαγής απόψεων, ξέρετε ότι µπορείτε να απευθυνθείτε στο toagkistri.gr για τα πάντα που αφορούν τον εξοπλισµό σας.
Θα το βρείτε στην Λειβαρά 33 στη πόλη της Χαλκίδας, Τηλέφωνο: +30 22210 73706.

Tags
Χαλκίδα toagkistri.gr Παναγιώτης Σέγκος Κατάστημα Ειδών Αλιείας
Comodo SSL