Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Νέος εκθεσιακός χώρος ΠΟΣΕΙ∆ΩΝ - RANIERI

10 Σεπτεμβρίου, 2015

Νέος εκθεσιακός χώρος ΠΟΣΕΙ∆ΩΝ - RANIERI

Αγαπητοί φίλοι της θάλασσας. Η αγορά αλλάζει µε γρήγορους ρυθµούς µε αποτέλεσµα να δηµιουργούνται νέες συνθήκες και ανάγκες στον κλάδο του σκάφους αναψυχής στην Ελλάδα. Για τον λόγο αυτό αλλά και σε συνδυασµό µε την αναστολή διοργανώσεων Ναυτικών Σαλονιών, η εταιρεία µας ανέλαβε την πρωτοβουλία να δηµιουργήσει έναν πρότυπο εκθεσιακό χώρο όπου θα εκτίθενται µόνιµα όλα τα µοντέλα των σκαφών που κατασκευάζει η εισάγει.

Στον χώρο αυτό που βρίσκεται σε ένα κοµβικό σηµείο της Αθήνας µε µεγάλη προβολή και εύκολη πρόσβαση, οι λάτρεις της θάλασσας αλλά και των σκαφών ΠΟΣΕΙ∆ΩΝ και RANIERI θα µπορούν να δουν και να επιλέξουν το σκάφος τους ανάµεσα από την µεγάλη γκάµα των σκαφών που διαθέτουµε στην Ελληνική αγορά. Στην συνέχεια , είναι δική τους επιλογή εάν θα αποφασίσουν να το παραγγείλουν στην έκθεση µας η σε κάποιον από τους εξουσιοδοτηµένους  συνεργάτες µας. Φυσικά υπάρχει η δυνατότητα ανταλλαγής του σκάφους σας µε ένα καινούργιο η ένα επιλεγµένο µεταχειρισµένο µε την εγγύηση µας. Όλα αυτά σε µοναδικές τιµές προσφοράς – πακέτο (σκάφος – µηχανή – τρέιλορ) µε όποια µάρκα κινητήρα προτιµάτε εσείς.

Η έκθεση µας βρίσκεται στον παράδροµο του  31ο χιλ. της Εθνικής οδού Αθηνών Λαµίας περίπου 1 χιλιόµετρο µετά τα διόδια των Αφιδνών.

Τηλ: 22950- 26402 E-mail: info@boats.gr

Σας περιµένουµε.

Tags
Αφοι Μπισκίνη Αφοί Μπισκίνη Α.Ε.Β.Ε. Ποσειδών Poseidon Boats
Comodo SSL