Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Ο.Φ.Σ.Ε.: «Ζωή στους Βράχους του Αιγαίου – Ελλάδος Εικόνες».

26 Ιανουαρίου, 2023

Ο.Φ.Σ.Ε.: «Ζωή στους Βράχους του Αιγαίου – Ελλάδος Εικόνες».

Ο Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών Ελλάδος ( Ο.Φ.Σ.Ε. ) είναι ο πρώτος όμιλος φουσκωτών σκαφών που ιδρύθηκε στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 1987. Από το 1999 καθιέρωσε το ετήσιο πρόγραμμα αποστολών «Ζωή στους Βράχους του Αιγαίου – Ελλάδος Εικόνες».

Στα πλαίσια αυτού πραγματοποιεί κάθε χρόνο επισκέψεις σε διάφορα νησιά της χώρας μας, καλύπτοντας ανάγκες τοπικών φορέων με προσφορές σε υλικοτεχνική υποδομή, ιατρικό εξοπλισμό και συμμετέχοντας στη τόνωση της τοπικής οικονομίας. Επίσης συμβάλλει στην προβολή των νησιών μέσω των Μ.Μ.Ε. και των δημοσιογράφων που συμμετέχουν στις αποστολές αυτές.

Από το 1999 ο Ο.Φ.Σ.Ε έχει κάνει 23 τέτοιες αποστολές σε διάφορα νησιά της χώρας μας. Φέτος η αποστολή του Ο.Φ.Σ.Ε θα διεξαχθεί στα Κύθηρα το τριήμερο της Πρωτομαγιάς.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ BOAT & FISHING SHOW 2023

Με την ευκαιρία της έκθεσης από την Πέμπτη 09.03.2023 έως και την Κυριακή 12.03.2023 ο Ο.Φ.Σ.Ε , συμμετέχοντας στην Έκθεση BOAT & FISHING SHOW 2023 , θα ενημερώνει για τις δράσεις του ομίλου και θα παρέχει πληροφορίες σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

Σας περιμένουμε λοιπόν από κοντά για να συζητήσουμε για τις δράσεις του ομίλου και να μας γνωρίσετε. Σας προσκαλούμε στο επόμενο ταξίδι μας να έρθετε με την μεγάλη παρέα του Ο.Φ.Σ.Ε. ώστε να ταξιδέψετε μαζί μας με ασφάλεια .

Ακολουθήστε το boatfishing.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις θαλασσινές ειδήσεις για το σκάφος, το ψάρεμα και την κατάδυση από την Ελλάδα και τον κόσμο

Tags
ΟΦΣΕ Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών Ελλάδος [jetpack-related-posts]
Comodo SSL