Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Ο ΜΟΦΣ στην Χαλκιδική για τα «ΕΥ∆ΕΙΑ 2017»

30 Αυγούστου, 2017

Ο ΜΟΦΣ στην Χαλκιδική για τα «ΕΥ∆ΕΙΑ 2017»

Κάθε καλοκαίρι ο ΜΟΦΣ διοργανώνει στη Χαλκιδική µία τουλάχιστον δράση µε επίκεντρο την Αµµουλιανή. Η φετινή, µε πάνω από 80 συµµετοχές, ήταν µία από τις πιο επιτυχηµένες! Η εκδροµή ξεκίνησε µε µπάνιο στην Καναπίτσα στο Γλαρόκαβο, και έπειτα ελλιµενισµό στην εντυπωσιακή µαρίνα Miraggio, η οποία φιλοξένησε δωρεάν τα σκάφη του ΜΟΦΣ.

Ο διευθυντής της µαρίνας Κωσταντίνος ∆έδες και οι συνεργάτες του είχαν επιµεληθεί τα πάντα µε λεπτοµέρεια. Η όµορφη και πραγµατικά υπερσύγχρονη µαρίνα ήταν «ντυµένη» µε τα χρώµατα του ΜΟΦΣ. Έτσι, ιστοί και γιγαντοσηµαίες, ακόµα και οι καβοδέτες, φορούσαν την ειδική στολή του ΜΟΦΣ!

Το βράδυ ακολούθησε γεύµα στο OASIS Restaurant του ξενοδοχείου Miraggio Thermal Spa Resort, όπου ο µικρότερος καπετάνιος του ΜΟΦΣ, ο 10χρονος Άγγελος Παπαοικονόµου, καλωσόρισε όλους τους παραβρισκόµενους. Ακολούθησαν χαιρετισµοί του προέδρου του ΜΟΦΣ και του χορηγού Αργύρη Εύδου, ο οποίος ήταν και ο χορηγός (για το barbeque) της φετινής εκδήλωσης και έτσι προέκυψε και ονοµασία της εκδήλωσης. Η ωραία βραδιά ολοκληρώθηκε στο Oasis Bar µε ζωντανή µουσική.

Το βράδυ η διανυκτέρευση στη µαρίνα ήταν απολαυστική, αφού επικρατούσε απόλυτη ησυχία, καθαριότητα και ασφάλεια. Ακόµα και για όσους ήθελαν να µετακινηθούν όλα ήταν εύκολα, αφού αρκούσε να καλέσουν το ηλεκτρικό αυτοκίνητο! Η ολοκαίνουρια Marina Mirragio δίκαια βρίσκεται στις δέκα καλύτερες µαρίνες της Ευρώπης και ήταν φυσικό τα µέλη του ΜΟΦΣ να µείνουν ενθουσιασµένα µε τις εγκαταστάσεις και το επίπεδο των υπηρεσιών της. Το συγκρότηµα αναβαθµίζει όλη την περιοχή, ενώ κατά γενική οµολογία και τα στελέχη του είναι άψογα! Ο Μακεδονικός Όµιλος Φουσκωτών και πολυεστερικών Σκαφών ευχαριστεί θερµά το Γενικό ∆ιευθυντή Detlef Winter, τη ∆ιευθύντρια Πωλήσεων – Μάρκετινγκ κ. Βράγκου, τον F&B Manager Φώτη Μακραντωνάκη, την Εύα Χασάπη και τον Ηλία Ζαλιµίδη.

Για την επόµενη ηµέρα το πρόγραµµα είχε barbeque και ναυτικό κάµπινγκ στο Πόρτο Κουφό, ένα από τα καλύτερα φυσικά λιµάνια της Μεσογείου. Ευτυχώς υπήρχε ο κατάλληλος χώρος για τόσα σκάφη, µε µήκος από 5 ως και 28 µέτρα!

Να σηµειωθεί ότι το ψωµί της εκδήλωσης ταξίδεψε 200 ν.µ. (από την Καβάλα ως την Χαλκιδική) µε το σκάφος “Freedom” και τους Μάκη και Κική Νεφρέµ, κατευθείαν από τον παραδοσιακό φούρνο «Αρτοποιήµατα»!

Από τα παραπάνω εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι επρόκειτο για άλλη µία εκδήλωση µε υψηλότατο επίπεδο οργάνωσης, όπως άλλωστε συµβαίνει όπου βάλει το χέρι του ο πρόεδρος του ΜΟΦΣ Θοδωρής Καρτσιώτης, µε καταγραµµένες σε memo ακόµα και τις πιο µικρές λεπτοµέρειες, αναµνηστικά και δώρο αδιάβροχες θήκες από το φίλο του οµίλου Νίκο Παπαοικονόµου (ΖΑΝΝΑ ΑΕ), πάντα µε κέφι, καλή διάθεση και σύµπνοια!

Tags
Μακεδονικός Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών Αμμουλιανή [jetpack-related-posts]
Comodo SSL