Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Ο ψαροτουφεκάς του The Voice – Τι κοινό έχουν με τον Ρουβά (ΒΙΝΤΕΟ)

Νοέμβριος 10, 2020

Ο ψαροτουφεκάς του The Voice – Τι κοινό έχουν με τον Ρουβά (ΒΙΝΤΕΟ)

Το βράδυ της Κυριακής 8 Νοεμβρίου ο ψαροτουφεκάς Αιμίλιος Συμβουλίδης ανέβηκε στη σκηνή του The Voice και ερμήνευσε το Μεγάλος Έρωτας του Νίνο – Τι κοινό έχει με τον σουπερ Στάρ Σάκη Ρουβά

Κατά την παρουσίαση του υποψήφιου τραγουδιστή είδαμε πλάνα από υποβρύχιες καταδύσεις και ψαροντούφεκο, αφού είναι εκπαιδευόμενος εκπαιδευτής ελεύθερης κατάδυσης αλλά παράλληλα έχεις ως χόμπι και το ψαροντούφεκο.

Μαζί του σαν υποστήριξη ήταν το “ζευγάρι του στο ψαροντούφεκο, μία φίλη του αλλά και ο εκπαιδευτής του και γνωστός στο χώρο της υποβρύχιας αλιείας Τάσος Χάλαρης, εκπαιδευτής ελεύθερης κατάδυσης αλλά και ιδρυτής της Xt Diving Pro. Τα παραλειπόμενα στο παρακάτω βίντεο:


Τι κοινό έχει ο Σάκης Ρουβάς με τον Αιμίλιο Συμβουλίδη, εκτός από την αγάπη τους για το τραγούδι;

Είναι γνωστό σε όλους μας ότι ο διάσημος τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς, είναι λάτρης της θάλασσας. Ο ίδιος πολλές φορές έχει δημοσιεύσει στα προσωπικά του κοινωνικά δίκτυα στιγμές από το σκάφος του και από ψαρέματα, καταδύσεις και θαλάσσιες δραστηριότητες είτε μαζί με την οικογένειά του είτε μόνος του. Μάλιστα πρόσφατα τον είδαμε να καταδύεται με μεγάλη ευκολία στα 25 μέτρα εγκαινιάζοντας το Πρώτο Υποβρύχιο Μουσείο. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο εδώ ⇒ https://www.boatfishing.gr/ta-prota-egkainia-ston-kosmo-kato-apo-to-nero-eginan-stin-alonniso/

Τι είναι αυτός που συνδέει όμως του δύο τραγουδιστές;

Ο Τάσος Χάλαρης είναι εκπαιδευτής τόσο του Αιμίλου Συμβουλίδη, όσο και του Σάκη Ρουβά οπότε είναι το κοινό σημείο συνάντησης! Από ότι φαίνεται και ο τραγουδιστής Γιώργος Λιανός, λατρεύει και εκείνος τις καταδύσεις και το ψαροτούφεκο, αφού έδειξε να γνωρίζει και από όπλα!

Μεγάλη έκπληξη ήταν για τον Σάκη Ρουβά, όταν ο υποψήφιος Αιμίλος του αποκάλυψε ότι έχουν ένα κοινό γνωστό, και αντίκρισε στην οθόνη τον εκπαιδευτή του με τα πειράγματα και τα σχόλια να πέφτουν το ένα μετ’α το άλλο.

Δείτε το βίντεο με την στιγμή του Αιμίλιου Συμβουλίδη πάνω στη σκηνή:

Tags
Ψαροτούφεκο Τάσος Χάλαρης Xt Diving Pro Σάκης Ρουβάς Αιμίλιος Συμβουλίδης
Comodo SSL