Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Ο Ρώσος δύτης, Alexey Molchanov, έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ ελεύθερης κατάδυσης με μια ανάσα

7 Δεκεμβρίου, 2020

Ο Ρώσος δύτης, Alexey Molchanov, έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ ελεύθερης κατάδυσης με μια ανάσα

Ο Ρώσος πρωταθλητής έθεσε νέο παγκόσμιο ρεκόρ, με μία ελεύθερη κατάδυση 113 μέτρων, την οποία πραγματοποίησε σε τέσσερα λεπτά και πέντε δευτερόλεπτα.

Ο Ρώσος δύτης, Alexey Molchanov, έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ ελεύθερης κατάδυσης με μια ανάσα, φτάνοντας τα 113 μέτρα. Το προηγούμενο ρεκόρ το είχε ο γάλλος Frenchman Arnaud Jerald, ενώ το προηγούμενο ρεκόρ του Molchanov ήταν στα 111 μέτρα, τη περασμένη χρονιά.

Η βουτιά πραγματοποιήθηκε στο Sharm el-Sheikh της Αιγύπτου με την προσπάθειά του να κρατά συνολικά 4 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα. Ο Γάλλος που κατείχε το προηγούμενο είχε φτάσει στα 112 μέτρα βάθος τον περασμένο Σεπτέμβρη κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διοργανώθηκε στην Καλαμάτα.

Δείτε το επίτευγμα του Ρώσου δύτη:

Μετά το νέο ρεκόρ του, ο Molchanov δήλωσε στον λογαριασμό του στο Instagram: «Το βασικό είναι να χαλαρώσω και να ξεπεράσω τα όριά μου. Γι ‘αυτό και ο Αρνό και εγώ κάθε χρόνο ανταγωνιζόμαστε όχι μεταξύ μας αλλά με την αντίληψή μας για τις ικανότητες του ανθρώπινου οργανισμού. Και κάθε φορά αποδεικνύουμε ότι είναι απεριόριστες».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexey Molchanov & Freediving (@alexeymolchanov)

Ο Molchanov είναι οκτώ φορές παγκόσμιος πρωταθλητής (AIDA και CMAS), κάτοχος παγκόσμιου ρεκόρ στην ελεύθερη κατάδυση, πρόεδρος της Ένωσης «Freediving Federation» και πρόεδρος της AIDA Ρωσίας. Επίσης κατέχει το Ρεκόρ Γκίνες για κολύμβηση με μια ανάσα, κάτω από πάγο, στα 181 μέτρα απόσταση!

Πηγή: mixanitouxronou.gr

Tags
Ελεύθερη Κατάδυση Παγκόσμιο Ρεκόρ [jetpack-related-posts]
Comodo SSL