Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Ο Ρώσος ιδιοκτήτης του Σκορπιού ψάρεψε με παραγάδι μία μεγάλη στήρα

30 Αυγούστου, 2018

Ο Ρώσος ιδιοκτήτης του Σκορπιού ψάρεψε με παραγάδι μία μεγάλη στήρα

Ο Ρώσος ιδιοκτήτης του Σκορπιού Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ βρέθηκε στη Λευκάδα για ψάρεμα και ψάρεψε με παραγάδι μία μεγάλη στήρα

Ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, ο νέος ιδιοκτήτης του Σκορπιού, βρέθηκε στη Λευκάδα για να ψαρέψει παραγάδι και να απολαύσει τη θάλασσα.

Ξημερώματα, ο Ρώσος μεγιστάνας, ψάρεψε στα νερά του Ιονίου με παραδοσιακό ψαράδικο καΐκι και η ψαριά του ήταν εξαιρετική. Έχοντας μαζί του έναν ντόπιο επαγγελματία ψαρά, έμαθε τα μυστικά του παραγαδιού και παρακολούθησε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, την δύσκολη αλλά συνάμα εντυπωσιακή τέχνη του συγκεκριμένου ψαρέματος.

Μερικά ναυτικά μίλια μακριά από τον Σκορπιό, όπου και εφέτος περνάει τις διακοπές του παρέα με την σύντροφο του μοντέλο Ντάρσα Στράκους την οικογένεια του αλλά και τους καλεσμένους του, ο Ντμίτρι είχε μια ακόμη εξαιρετική εμπειρία μέσω του παραγαδιού!

Στην φωτογραφία ο ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας του Μονακό παρέα με τον ντόπιο ψαρά Νίκο, που εξήγησε στον Ρώσο μεγιστάνα και στην παρέα του έναν από τους πλέον γνωστούς και παραδοσιακούς τρόπους ψαρέματος.

Ο Ρώσος ιδιοκτήτης του Σκορπιού Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ ψάρεψε με παραγάδι μία μεγάλη στήρα, το χαμόγελό του τα λέει όλα!

Συχνά ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ όταν βρίσκεται στην Ελλάδα συναντιέται με ντόπιους στο νησί της Λευκάδας, το οποίο αγαπάει και παραθερίζει στον επίγειο παράδεισο του τον Σκορπιό τα καλοκαίρια. Μάλιστα αυτό είναι το τελευταίο καλοκαίρι πριν από την αναμενόμενη ανακαίνιση του Σκορπιού, μια ανακαίνιση που αναμένεται να ξεκινήσει στο αμέσως προσεχές διάστημα. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις των τελευταίων ετών στην χώρα μας, σύμφωνα με πληροφορίες θα αγγίξει τα 200 εκατομμύρια ευρώ, ενώ είναι σίγουρο ότι θα αναβαθμίσει την περιοχή και θα δημιουργήσει δεκάδες θέσεις εργασίας.

 

Ο ντόπιος επαγγελματίας ψαράς Νίκος, μύησε τον Ρώσο μεγιστάνα στο ψάρεμα με παραγάδι, έναν από τους πλέον γνωστούς και παραδοσιακούς τρόπους ψαρέματος 

Πηγή: pronews.gr

Published in NEA

Tags
Fishing In Greece Λευκάδα Νησί Σκορπιός Παραγάδι
Comodo SSL