Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Ο θρύλος του ψαροτούφεκου JAY RIFFE έφυγε από τη ζωή

Μάιος 12, 2020

Ο θρύλος του ψαροτούφεκου JAY RIFFE έφυγε από τη ζωή

Με βαριά καρδιά αποχαιρετούν φίλοι και συνεργάτες τον 82χρονο κατασκευαστή ψαροτούφεκων Jay Riffe. Ο Τζέι και ο αδερφός του Τζον ανήκουν στην πρώτη γενιά ψαροτουφεκάδων με την μορφή που γνωρίζουμε σήμερα. Ήταν ένας μηχανικός που έκανε το πάθος του επάγγελμα.

Αργά και σταθερά κατασκεύασε τα πιο γνωστά ψαροτούφεκα ανοιχτής θάλασσας αλλά και μία φίρμα με διεθνείς καταξιώσεις. Τα ξύλινα (και όχι μόνο) όπλα Riffe, ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο και ψάρεψαν σε όλες τις θάλασσες.

Ο JAY RIFFE ήταν δέκα χρονών όταν ξεκίνησε το ψαροτούφεκο από την ακτή της Νότιας Καλιφόρνιας με ένα καμάκι. Σε ηλικία δεκαπέντε ήταν ήδη ένας εξαίρετος υποβρύχιος αλιέας, και από την ηλικία των είκοσι δύο έγινε πρωταθλητής στο Pacific Coast. Ο Τζέι τοποθετήθηκε στη συνέχεια στην Εθνική, αφήνοντας το στίγμα του στην World Spearfishing Team, αργότερα κατάφερε τρία παγκόσμια ρεκόρ… όλα με τα δικά του χειροποίητα ψαροτούφεκα. Η RIFFE INTERNATIONAL, έχει κερδίσει τη φήμη για την κατασκευή κορυφαίων ψαροτούφεκων, αλλά και μια ποικιλία αξεσουάρ καταδύσεων που υποστηρίζουν όλα τα επίπεδα καταδύσεων.

Tags
Υποβρύχια Αλιεία JAY RIFFE
Comodo SSL