Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Ολική επαναφορά Paris Giannikos Design - Boats & RIBS

12 Οκτωβρίου, 2020

Ολική επαναφορά Paris Giannikos Design - Boats & RIBS

Μετά από µία σχεδιαστική απουσία αρκετών χρόνων, ο Πάρης Γιαννίκος επανεµφανίζεται στο σχεδιαστικό και κατασκευαστικό χώρο µε µια καινούργια σειρά σκαφών.

Το 5µετρο φουσκωτό FUNKY, είναι το πρώτο από τη σειρά σκαφών που θα παρουσιαστεί στο κοινό.

Ήδη µια µικρή γνωριµία έχει γίνει στο περιοδικό BOAT & FISHING, καθώς επίσης έχουν αναρτηθεί και αρκετά βίντεο στο YOUTUBE.

Στις νέες µας εγκαταστάσεις (8ο χλµ. Παιανίας-Μαρκόπουλου, στο Κορωπί, ακριβώς πίσω από το XFLY PARKING, το πάρκινγκ για το αεροδρόµιο) ξεκινάµε και µια καινούργια δραστηριότητα.

Εκτός από τις πωλήσεις των σκαφών, σας περιµένουµε για να συντηρήσουµε, να επιδιορθώσουµε και να βελτιώσουµε το σκάφος σας σε όλα τα επίπεδα.

Έχουµε τη δυνατότητα να κάνουµε ναυπηγικές παρεµβάσεις στη γάστρα του σκάφους σας, ώστε να βελτιωθεί η συµπεριφορά του στη θάλασσα, να τροποποιηθεί το ντεκ ή να ανανεώσουµε πλήρως την ηλεκτρική εγκατάσταση, έτσι ώστε να παραταθεί η ζωή του και να είναι αναβαθµισµένο όσον αφορά στις νέες ναυπηγικές τεχνολογίες και την εµφάνισή του.

Στην προσπάθεια αυτή συµµετέχει ο συνεργάτης µου ∆ηµήτρης Τσούγκας, και µαζί µε τους υπόλοιπους συνεργάτες µας αποτελούµε µια οµάδα ικανή για οποιαδήποτε βελτίωση φουσκωτού ή πλαστικού σκάφους!

Πληροφορίες:
PARIS G. Design
Boats & RIBS
210 6620 644, 693 660 3997

Tags
Επισκευή Φουσκωτών Επισκευή Funky RIB Paris Giannikos Design Επισκευές σκαφών
Comodo SSL