Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Οι Ολυμπιονίκες Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής στο περίπτερο της ΥΑΜΑΗΑ στο Ναυτικό Σαλόνι

5 Δεκεμβρίου, 2016

Οι Ολυμπιονίκες Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής στο περίπτερο της ΥΑΜΑΗΑ στο Ναυτικό Σαλόνι

Μεγάλη τιμή για τη ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ το άνοιγμα του περιπτέρου ΥΑΜΑΗΑ στο Ναυτικό Σαλόνι την Πέμπτη 1/12 το απόγευμα από τους Ολυμπιονίκες μας!

Ο μήνας ξεκινά με θαλασσινό αέρα και αγωνιστική αισιοδοξία που εμπνέουν αυτά τα δύο παλικάρια που μας έκαναν υπερήφανους φέτος το καλοκαίρι γυρίζοντας στην Ελλάδα από το Ρίο με το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία 470 της Ιστιοπλοϊας! Ευλογία για όσους τους γνωρίζουν από κοντά, με ηρεμία που θυμίζει γαλήνια θάλασσα και αποφασιστικότητα καπεταναίων που γνωρίζουν να πορευτούν μέσα από κάθε φουρτούνα ζωής και θάλασσας. Δύο θαλασσοπόροι γεννημένοι νικητές, επειδή ξέρουν να χάνουν!

yamaha-nautiko-saloni-2016-aΣε δεξίωση που οργανώθηκε ειδικά για την περίσταση, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ, κος. Σωτήρης Χατζίκος, υποδέχθηκε εκπροσώπους του τύπου, έδωσε συγχαρητήρια στους Ολυμπιονίκες και επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία θα συνεχίσει να τους στηρίζει στην μοναδική τους προσπάθεια ως χορηγός. Στο περίπτερο παρουσιάστηκαν μεταξύ άλλων σε πρώτη πανευρωπαϊκή εμφάνιση ο νέος εξωλέμβιος κινητήρας F25G, σε πρώτη πανελλήνια παρουσίαση το Waverunner EX DELUXΕ της ολοκαίνουργιας σειράς EX, καθώς και πλούσια συλλογή τεχνικών αξεσουάρ, ειδικού ρουχισμού και αξεσουάρ θαλάσσιων σπορ.

Οι Ολυμπιονίκες ευχαρίστησαν τη ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ για την υποστήριξη, και μεταξύ άλλων δήλωσαν :

yamaha-nautiko-saloni-2016«H αποτυχία πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, που δεν συμμετείχαμε για έναν πόντο, μας πείσμωσε και μας έκανε πιο δυνατούς! Δουλέψαμε συστηματικά για τέσσερα χρόνια με μεγάλη προσήλωση. Πήγαμε στο Ρίο με έναν και μοναδικό στόχο, να κατακτήσουμε μία θέση στο βάθρο.»

«Στη θάλασσα δεν υπάρχει κερκίδα. Είμαστε μόνοι στη μέση του πουθενά, στην απεραντοσύνη της θάλασσας, χωρίς θεατές και χειροκροτήματα. Η ψυχολογία μας είναι εξαιρετικά σημαντικός παράγοντας, παράλληλα βέβαια με τις άπειρες ώρες προπόνησης στη θάλασσα και στη στεριά. Στους αγώνες έχουμε να επιλέξουμε πώς θα διαχειριστούμε τα στοιχεία της φύσης, μέσα από συνεχείς ανατροπές. Ειδικά στο Ρίο ο στίβος ήταν πάρα πολύ δύσκολος με διαρκείς εναλλαγές του καιρού, όπως φάνηκε και στην τελευταία κούρσα μεταλλίου. Έχουμε ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία για το Τόκυο και είμαστε αποφασισμένοι για ακόμα μεγαλύτερες νίκες!»

Επόμενος μεγάλος στόχος το Τόκυο, Ολυμπιακοί Αγώνες 2020. Για εμάς είναι ήδη νικητές, και θα συνεχίσουμε να τους στηρίζουμε στις καλές μέρες, αλλά και κυρίως στις κακές μέρες, γιατί είναι εκείνες οι στιγμές που αναμετριούνται με τον εαυτό τους και παίρνουν τα μεγάλα μαθήματα.

yamaha_logoΚαλοτάξιδοι Παναγιώτη Μάντη και Παύλο Καγιαλή!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ως Έλληνες και ως εργαζόμενοι της Μοτοδυναμικής, που μας κάνετε υπερήφανους και μας θυμίζετε την καλή Ελλάδα, που αγωνίζεται, κερδίζει και εμπνέει όλο τον κόσμο.

* Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ/Κλάδος ΥΑΜΑΗΑ υποστηρίζει τους Ολυμπιονίκες μας με δωρεά μίας εξωλέμβιας ΥΑΜΑΗΑ F70 AETL για την προπόνησή τους, και μακροχρόνια παραχώρηση των scooters YAMAHA ΧΜΑΧ250Α και ΥΑΜΑΗΑ ΧΜΑΧ400 για τις μετακινήσεις τους στην πόλη.

*Το Ναυτικό Σαλόνι πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας και διήρκεσε ως και την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου

Tags
Μοτοδυναμική ΑΕ Ναυτικό Σαλόνι ΥΑΜΑΗΑ
Comodo SSL